Tenisa zvaigznei Džokovičam un viņa sievai pēdējais Covid-19 tests bijis negatīvs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Novaks un Jelena Džokoviči
Novaks un Jelena Džokoviči Foto: Reuters/ScanPix

Planētas pirmajai raketei vīriešu tenisā Novakam Džokovičam un viņa sievai Jelenai pēdējās Covid-19 analīzes bijušas negatīvas, paziņojis tenisista preses pārstāvis.

Džokoviču pārim nebija saslimšanas simptomu. Novaks un Jelena pēc atgriešanās no Adrijas tūres turnīra Zadarā atrodas savās mājās pašizolācijā.

Jau ziņots, ka Džokoviča rīkotāja Adrijas tūrē Covid-19 tika konstatēts vairākiem tenisistiem - pašam Džokovičam, Grigoram Dimitrovam, Bornam Čoričam un Viktoram Troickim. Turnīrs norisinājās ar pilnām tribīnēm, neievērojot fizisko distancēšanos.

Tāpat tenisisti sarokojās, spēlēja basketbolu un Belgradā piedalījās ballītē pārpildītā naktsklubā. Džokovičs pēc tam atvainojās, rūgti nožēlojot, ka viņa lolotais turnīrs radīja tādu kaitējumu.

Ar Covid-19 inficējās arī Džokoviča treneris Gorans Ivaniševičs.

Trešdien Džokovičs paziņoja, ka ziedo 40 000 eiro Serbijas pilsētai Novi Pazarai, kas ļoti cietusi koronavīrusa pandēmijas laikā. Serbijā, kur dzīvo aptuveni septiņi miljoni iedzīvotāju, konstatēti apmēram 15 000 saslimšanas gadījumi un 281 cilvēks zaudējis dzīvību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu