"Kas notiktu, ja mazi bērni to ieraudzītu?" Stacionārā "Biķernieki" pa piektā stāva logu izkritis un nomiris sirmgalvis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
NMPD auto. Ilustratīvs attēls.
NMPD auto. Ilustratīvs attēls. Foto: Dmitrijs Suļžics_F64

Traģisks negadījums ceturtdienas, 2. jūlija, rītā piedzīvots ārstniecības iestādes "Biķernieki" teritorijā. Tur pa nama logu izkritis kāds cienījama vecuma kungs, vēsta raidījums "Degpunktā".

Īsi pirms desmitiem no rīta pa Lielvārdes ielu Teikā aiztraucās policistu busiņš un iegriezās stacionāra "Biķernieki" teritorijā.

Operatīvais transports apstājās pie iestādes pirmā korpusa, tur likumsargus sagaidīja satraukti ārstniecības iestādes darbinieki. Pa logu bija izkritis kāds 82 gadus vecs vīrietis, kurš, visticamāk, ārstējās stacionārā.

Diemžēl kritiena rezultātā pensionārs guva smagas traumas, kas nebija savienojamas ar dzīvību. Tā kā incidents notika publiskā vietā, tas nepalika nepamanīts daudziem garāmgājējiem un iestādes apmeklētājiem.

"Esmu to brīdi piefiksējis, ka cilvēks guļ. Cilvēki pagājuši garām, es tieši tajā brīdī sagaidīju cilvēku, kas pārņēma to, ka es aizvedu, tad it kā sanitāri pagāja garām. Vienīgais ne jau tas, kas notika, bet tas, ka darbinieki laikam nebija apseguši vai ko. Tikai tas mulsināja. Mani piesaistīja vairāk tā attieksme, es sagaidīju tieši vienu sievieti, tad viņa teica, kas te vispār notiek, ka it kā zvanīšot tūlīt kādam, jo kas notiek, ja mazi bērni ieraudzīs, un sanitāri paiet garām, tādā nozīmē tikai viss bija," raidījumam "Degpunktā" stāsta notikušā aculiecinieks.

Par to, kas īsti noticis un kuram bija jāapsedz līķis, stacionāra pārstāvji šodien komentārus nesniedz. Tikmēr likumsargi ziņo, ka ir uzsākuši kriminālprocesu, tomēr aizdomu, ka izdarīts noziegums, pašreiz nav.

Tiek skaidroti visi apstākļi, un, visticamāk, kā pirmo izmeklētāji pārbaudīs versiju par pašnāvību.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu