Apprecējies grupas "Pērkons" mūziķa dēls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vasaras sākumā, 12. jūnijā, Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas Romas katoļu baznīcā gredzenus mija "Pērkons" un "Menuets" dalībnieka Jura Sējāna un viņa kundzes Baibas Sējānes dēls Valters un Marta Lapinska, vēstī žurnāls "Vakara ziņas".

Kā "Vakara Ziņām" pastāstīja līgavaiņa tētis Juris Sējāns, sākotnēji kāzas plānotas plašākam viesu pulkam, taču, tā kā līdz pēdējam brīdim nebija skaidrības par pulcēšanās ierobežojumiem saistībā ar Covid-19, viesu skaits tika samazināts līdz 25–30 pašiem tuvākajiem radiem un draugiem, tāpēc sirsnīgo ceremoniju viesi un draugi Latvijā un ārvalstīs varēja vērot tiešraidē.

Pēc ceremonijas jaunais pāris viesus uzaicināja uz šampanieša glāzi un torti baznīcas dārzā. Tā kā Martas mīļākie ziedi ir peonijas, no tām bija veidots gan līgavas pušķis, gan ziedu rotājumi baznīcā, un pat kāzu torte bija izgreznota ar gaišu peoniju ziediem.

Atminoties skaisto dienu, Juris Sējāns teic, ka viss izdevies patiešām lieliski: viesi apsveica jaunlaulātos, fotografējās un mazliet padejoja baznīcas pagalmā, kur muzicēja grupas "Double Faced Eels" mūziķi.

Valters savu līgaviņu Martu bildināja apmēram pirms gada tajā pašā kafejnīcā, kur pirms trim gadiem viņi bija satikušies un iepazinušies, pievienojoties katrs saviem draugiem, kuri devās uz pirmo randiņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu