Kivičs nosauc viesus, ko aicināšot kā nākamos uz savu raidījumu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andris Kivičs
Andris Kivičs Foto: Paula Čurkste/LETA

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs nācis klajā ar jaunu raidījumu "No Bullshit Experience ar Andri Kiviču". Pirmie raidījumi jau ir rezonējuši sabiedrībā, nu Kivičs "Facebook" tiešraidē nosauc viesus, ko viņš plāno aicināt kā nākamos uz filmēšanu.

Ceturtdienas, 2. jūlija, vakarā pāris stundas pēc otrā raidījuma iznākšanas, ko Kivičs aizvadīja visai karstā diskusijā ar psihoterapeitu Viesturu Rudzīti, mūziķis saviem faniem veltīja "Facebook" tiešraidi, kur viņš runāja par tikko redzēto sarunu.

Kivičs skaidro, ka viņam būs "atsevišķa pieeja katram viesim", minot, ka acīmredzami ar Edgaru Kramiņu, kurš bija pirmā raidījuma viesis, viņš nebija tik ass kā ar Rudzīti.

Tāpat viņš tiešraidē piebilst, ka viņa vecums un dzīves pieredze viņam atļauj iebilst sarunu viesim, ja viņš kaut kam absolūti nepiekrīt.

"Ja es jutīšu, ja sarunu biedrs brutāli manipulē ar reālo dzīvi un faktiski runā muļķības - es iebildīšu."

"Nākamais raidījums man būs ar visskaļāko personu "Facebook", kurš atļaujas runāt pretī sistēmai, tas ir, ar Florenu Jansonu, tur būs cits sarunas stils. Pēc tam man būs saruna kafejnīcā ar "Youtube" zvaigzni Evelīnu, arī ar Niku Endziņu, Aldi Gobzemu, Robertu Kļimoviču un tādā garā," pastāsta Kivičs.

Atgādinām, ka Kivičs ar Rudzīti pēc sarunas ieraksta "sagāja ragos" arī mikroblogošanas vietnē "Twitter".

"Diemžēl tas vairs nav tas jaukais Andris Kivičs, kuru savulaik iepazinu "Rampas ugunīs". Meli, neieklausīšanās, manipulācijas un izmisīgi narcistiska cīņa izpelnīties aplausus par savām kļūdām," pēc sarunas ieraksta rezumēja Rudzītis, uz ko Kivičs nepalika atbildi parādā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu