Svētdienas horoskops: 5. jūlijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 5. jūlijam.

AUNS Tā īsti nespēsi atslēgties no ikdienas pienākumiem, izbaudīt bezrūpīgu, relaksējošu atpūtu. Labi, ka otrajai pusītei radīsies idejas, kā izsist tevi no rutīnas.

VĒRSIS Šodien tu labprāt sadraudzēsies ar slinkumu un kopīgi palīdzēsiet tiem, kuri nedara neko. Dažkārt arī šāda veida atpūta ir noderīga. Pielūko tikai, lai otrā pusīte nesāk pārāk garlaikoties.

DVĪŅI Mēģini mierīgāk uztvert ikdienišķas nebūšanas, neizdošanās. Pārlieku impulsīvā reakcija var radīt nejaukus strīdus ar tuviniekiem, negatīvi ietekmēt tavu nervu sistēmu.

VĒZIS Labprāt veltīsi laiku saimnieciskām aktivitātēm, fiziski pastrādāsi. Sevišķi spilgti tas izpaudīsies to Vēžu vidū, kam ir savs lauku īpašums, kurā uzkopt dārzu, pielabot šķūņa durvis vai nokrāsot sētu.

LAUVA Nedēļas laikā būsi gana rosījies, lai šobrīd izbaudītu tieši tādu atpūtu, kādu vēlies. Arī ģimenes locekļi būs noskaņoti doties ārpus mājas, lai lustīgi pavadītu laiku. Esi apdomīgāks ar alkohola lietošanu.

JAUNAVA Darīsi visu iespējamo, lai mājas sienās valdītu miers un harmonija. Pielūko vienīgi, lai savos centienos nepaliec pārlieku enerģisks, uzstājīgs. Kā zināms, daudz vairāk var panākt ar smaidu.

SVARI Neskatoties uz brīvdienu, pastāv lieliskas iespējas izveidot noderīgus lietišķos kontaktus. Tiekoties ar sadarbības partneriem neformālā gaisotnē, tev izdosies vienoties par nākotnes projektiem.

SKORPIONS Modīsies ar apņēmību darīt lietas, kuras nākotnē varētu nest peļņu, citus taustāmus labumus. Pareizi darīs tie Skorpioni, kuri šobrīd atturēties risināt ieilgušas ģimenes ķildas.

STRĒLNIEKS Neaizraujies ar pārmērīgu dienas kārtības plānošanu. Vienkārši dodies ārpus mājas un ļauj, lai tavas vēlmes rāda pareizo virzienu. Laulības ostā noskaņojums būs ļoti mierīgs, nosvērts.

MEŽĀZIS Turpināsi savu praktisko ideju īstenošanu. Nav izslēgts, ka šodienas rosībā iesaistīsi visus ģimenes locekļus. Kopā pavadītais laiks sniegs pozitīvas emocijas, iedvesmos jauniem darbiem.

ŪDENSVĪRS Ja būs iespēja pakomunicēt ar līdzīgi domājošajiem, jutīsies patiesi gandarīts. Kāds Ūdensvīrs nopietni nolems dibināt jaunu asociāciju, interešu grupu. Var dzimt ideja iesaistīties politikā.

ZIVIS Ja reiz esi ko nolēmis, daudz nefilozofē, bet dari! Šobrīd tieši mērķtiecīgums un neatlaidība novedīs pie vēlamā rezultāta. Mīļotais cilvēks no savas puses pratīs tevi iedrošināt, dot papildu stimulu rīcībai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu