Līrojs Sanē oficiāli pievienojas Minhenes "Bayern"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Līrojs Sanē
Līrojs Sanē Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas vienības Mančestras "City" spēlētājs Līrojs Sanē piektdien oficiāli kļuvis par Vācijas čempiones Minhenes "Bayern" futbolistu, ar jauno komandu noslēdzot piecu gadu līgumu.

Sanē ar "City" bija spēkā esošs līgums līdz 2021.gadam. Komanda to vēlējās arī pagarināt, taču futbolists no šādas iespējas atteicās un piektdien jau oficiāli kļuva par Bavārijas vienības īpašumu.

"Viņš ir iespaidīgs spēlētājs, kurš savas prasmes pierādījis pēdējos piecos gados. Īpaši, ja runājam par nacionālo izlasi," teica "Bayern" valdes loceklis Karls Heincs Rummenige.

Plānots, ka Sanē Vācijā treniņus ar "Bayern" varētu aizvadīt jau pēc nedēļas.

""Bayern" ir liela komanda ar augstiem mērķiem, kas atbilst manām iecerēm. Ar nepacietību gaidu jaunos izaicinājumus un iespēju trenēties kopā ar klubu," pēc pievienošanās "Bayern" teica Sanē.

Iepriekš Sanē vērtība bija lēšama ap 100 miljoniem eiro, bet pandēmijas radītās sekas, kā arī "City" līgumā laupītais gads, šo summu krietni samazinājis. Tiek spekulēts, ka "Bayern" par futbolistu samaksāja aptuveni 50 miljonus eiro, kā arī līgumā iekļāva dažādu piemaksu iespējas.

Bavāriešiem pēc pagājušās vasaras, kad vienību pameta pieredzējušie Arjēns Robens un Franks Riberī, atkal izdevies izveidot spēcīgu vidus līniju, kurā būtiskas lomas pilda Seržs Njabrī, Kingslijs Komans un nu jau arī artavu sniegs Sanē.

Minhenes vienība šosezon sastāvu jau papildināja ar talantīgo vārtsargu Aleksandru Nībelu (iepriekš Gelzenkirhenes "Schalke 04") un aizsargu Tangeju Kuasī (Parīzes "Saint-Germain").

Iespējams, no īres komandā uz visiem laikiem atgriezīsies pieredzējušais Ivans Perišičs, kurš šosezon pārstāv Milānas "Inter".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu