Mūžībā devies Habiba Nurmagomedova tēvs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs un Abdulmanaps Nurmagomedovi
Habibs un Abdulmanaps Nurmagomedovi Foto: EPA/Scanpix

57 gadu vecumā mūžībā devies slavenā UFC cīkstoņa Habiba Nurmagomedova tēvs, vēsta "Championat".

Jau aprīļa beigās Krievijas medijos parādījās informācija, ka UFC zvaigznes Habiba Nurmagomedova tēvs Abdulmanaps ir hospitalizēts un atrodas komā. Tika ziņots, ka viņš smagajā stāvoklī nonācis ar plaušu karsonim raksturīgiem sindromiem.

Pēcāk pats Habibs apstiprināja, ka viņa tēvs un vairāki citi ģimenes locekļi ir sasirguši ar Covid-19. Jau pirms gada Nurmagomedovam vecākajam bija veikta sirds operācija. Saslimšanas ar Covid-19 rezultātā speciālistam radās komplikācijas un sirds operāciju bija nepieciešams veikt vēlreiz.

Lai gan vēl nesen izskanēja ziņas, ka Nurmagomedovs vecākais ir pamodies no komas, tomēr Krievijas cīņu sporta leģenda nespēja atlabt un ir devies mūžībā, atrodoties Maskavas slimnīcā.

Ar līdzjūtības vārdiem nācis klajā arī Čečenijas prezidents Ramzans Kadirovs: "Pie manis nonākušas skumjas ziņas par to, ka šo pasauli ir atstājis Abdulmanaps Nurmagomedovs. No visas čečenu tautas izsaku visdziļāko līdzjūtību viņa ģimenei. Viņš no mums aizgāja, atstājot labu vārdu un cienīgu nākamo paaudzi."

Nurmagomedovs vecākais bija viens no slavenākajiem cīņu sporta treneriem visā Krievijā. Speciālista vadībā ir auguši vairāki UFC cīkstoņi, tai skaitā viņa dēls un vieglā svara divīzijas čempions Habibs.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu