"Nesaņēmu atbalstu no valdības." MMA skaistule karantīnas dēļ spiesta pārdot erotiskus attēlus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Karantīnas laikā bez darba palika daudzi un izņēmums nav arī profesionālie sportisti. Šāda nelaime skārusi arī beļģu jaukto cīņas mākslu (MMA) sportisti Sindiju Dandua.

Pēdējā laikā ļoti strauju popularitāti ir guvusi platforma "OnlyFans", kur par konkrētu mēneša abonementa cenu ir iespējams apskatīt lietotāju vizuālo materiālu, kas ir erotiska un pat pornogrāfiska rakstura.

Diemžēl karantīnas izraisīto ekonomisko problēmu rezultātā pie erotisku attēlu pārdošanas ir spiesta ķerties arī Beļģijas MMA cīkstone Sindija Dandua, kurai nācās aizvērt savu sporta zāli.

Savā "Instagram" kontā skaistule publicējusi attēlu, rakstot par pārdzīvoto Covid-19 karantīnas laikā.

"Covid-19 karantīnas laikā es pazaudēju savu zāli. Nesaņēmu atbalstu no valdības un cīņas arī ir atceltas. Līdz ar to man radās lielas finansiālas problēmas. Nolēmu izveidot profilu platformā "OnlyFans", lai varētu iekrāt naudu savas sporta zāles atvēršanai un dotu iespēju jauniešiem atgriezties," rakstīja Dandua.

Cīkstones profila mēneša abonementa cena ir 14 eiro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Battlecat Dandois (@dandoiscindy) on

Atbalstu amata māsai izteikusi arī cita bijusī UFC cīkstone: "Aiziet, meitene! Kaut tu būtu šeit Puertoriko kopā ar mani. Mēs varētu trenēties kopā."

Dandua savas karjeras laikā UFC ietvaros ir aizvadījusi tikai vienu cīņu, piedzīvojot zaudējumu pret Aleksu Deivisu. Kopumā, savas karjeras gaitā Beļģijas sportiste ir aizvadījusi 21 MMA cīņu, izcīnot 16 uzvaras.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu