Ienākumi no SPKC, PVO un ECDC. Jurija Perevoščkova ienākumu deklarācija (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
SPKC Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs
SPKC Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs Foto: Ieva Leiniša/LETA

Pagājušajā gadā Slimību profilakses un kontroles centra Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktora amatā Jurijs Perevoščikovs nopelnījis 28 330 eiro jeb par 4140,22 eiro vairāk nekā pirms gada, liecina informācija Valsts ieņēmumu dienesta (VID) mājaslapā publicētajā amatpersonas deklarācijā.

Tāpat Perevoščikovs saņēmis 1193,87 eiro no Pasaules Veselības organizācijas un 745,50 eiro no Eiropas Slimību profilakses un kontroles centra.

Vienlaikus SPKC departamenta direktors 121,60 eiro saņēmis no apdrošināšanas kompānijas Latvijas meitas uzņēmuma "Gjensidige" un 6651,12 eiro no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras, kā arī 78,13 eiro no Rīgas Stradiņa universitātes.

VID deklarācijā tostarp minēts, ka Perevoščikova īpašumā ir dzīvoklis un zemes gabals Rīgā, kā arī kopīpašumā esošs zemes gabals un ēkas Carnikavas novadā.

LETA arhīvā pieejamā informācija liecina, ka Perevoščikovs iepriekš bijis Latvijas Infektoloģijas centra Epidemioloģiskās drošības un sabiedrības veselības departamenta vadītājs.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu