"Es biju resna cūka." Maiks Taisons atklāj, kā nokļuva slavenajā komēdijā "Paģiras"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons un Bredlijs Kūpers
Maiks Taisons un Bredlijs Kūpers Foto: Reuters/ScanPix

Reizēm šķiet, ka Maiks Taisons savā dzīvē ir paspējis izmēģināt teju visu. 2009. gadā slavenais bokseris pat pamanījās filmēties kases grāvējā "Paģiras". Dzelzs Maiks ir atklājis, kā nonāca minētajā komēdijā.

Par nonākšanu filmēšanas placī Taisons stāstīja sarunā ar motivējošo runu speciālistu Toniju Robinsu. "Paģiras" iznāca 2009. gadā, kas bija laiks, kad Dzelzs Maiks gāja cauri vienam no savas dzīves tumšākajiem posmiem, ko pats bokseris arī ieskicēja sarunā.

Taisons minētajā komēdijā uz ekrāna nebija ilgu laiku, bet visspilgtākā boksera epizode filmā ir, kad viņš nokautē Zeka Galifianika atveidoto Alana tēlu.

"Es satiku puišus, kad viņi sēdēja kāda kluba VIP sektorā un es nodomāju: "Šeit parasti sēžu es. Nevienam citam šeit nevajadzētu būt." Piegāju pie viņiem, lai noskaidrotu, ko šie puiši dara manā sektorā. Un es ieraudzīju Zeku, kurš atklāja, ka filmēsies kopā ar mani," stāstīja Taisons.

Acīmredzot, bijušais boksa čempions nebija pievērsis pietiekami daudz uzmanības tam, uz ko viņš ir parakstījies: "Es prasīju Zekam, kad man ir jāfilmējas un viņš atbildēja: "Rīt". Es toreiz tik daudz dzēru [alkoholu] un smēķēju, kā arī lietoju narkotikas. Līdz ar to es nezināju, ka esmu iesaistīts filmēšanā. Galu galā es devos uz filmēšanas laukumu un viss izdevās veiksmīgi."

Taisons arī neslēpa, ka tobrīd viņa dzīvē bija iestājies visnotaļ sarežģīts periods: "Es biju absolūts haoss. Man nebija nekādas fiziskās formas. Es biju resna cūka, kurš ir salietojies kokaīnu."

Šķiet, ka Taisonam "Paģiru" franšīze iepatikās, jo viņš bija redzams arī nelielā filmas otrās daļas fragmentā.

Video: Fragments no filmas "Paģiras"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu