Leģendārais Bufons uzstādījis jaunu A sērijas aizvadīto spēļu rekordu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džanluidži Bufons
Džanluidži Bufons Foto: AP/Scanpix

Itālijas A sērijas futbola grands Turīnas "Juventus" sestdien izcīnīja pārliecinošu uzvaru, bet savu 648.spēli čempionātā aizvadīja labi zināmais vārtsargs Džanluidži Bufons.

"Juventus" mājās ar 4:1 (2:1) uzvarēja "Torino".

Bufons iepriekš spēlēm bagātākā futbolista godu A sērijā dalīja ar leģendāro Paolo Maldini, bet sestdien itālis sasniedza jaunu rekordu - 648.mači.

Savukārt viņa komandas biedrs Krištianu Ronaldu guva 25.vārtus šosezon, kas iepriekš bija paveikts pirms 59 gadiem.

Jau spēles trešajā minūtē soda laukumā pārlieku viegli darbojās Paulo Dibala, kurš epizodi noslēdza ar gūtiem vārtiem. Pārsvaru dubultot izdevās 29.minūtē, kad soda laukumā Ronaldu piespēlēja Huanam Kuadrado. 

Pirmā puslaika kompensācijas laika sestajā minūtē "Juventus" aizsargs soda laukumā pretinieka raidījumu bloķēja ar roku. "Pendeli" pēc brīža realizēja Andrea Belloti.

Otrajā puslaikā Turīnas komanda guva vienus vārtus, bet ceturtais "gols" tīklā lidoja no "Torino" spēlētāja. 61.minūtē standartsituāciju precīzi izpildīja Ronaldu, bet 87.minūtē neveiksmīgi nospēlēja Kofu Židiži.

Ronaldu A sērijā tas bija pirmais vārtu guvums pēc izpildītas standarsituācijas.

"Torino" turnīra tabulā ieņem 15.vietu un ir sešu punktus virs izkrišanas zonas.

Sestdien centrālajā mačā tiksies "Juventus" sīvākā konkurente Romas "Lazio" un "AC Milan".

"Juventus" 30 spēlēs iekrājusi 75 punktus, "Lazio" ir par septiņiem mazāk un viena spēle rezervē, bet Milānas "Inter" iekrājusi 64 punktus. Tālāk ar 60 punktiem 32 dueļos seko Bergāmo "Atalanta", "AS Roma" ir 48 punkti, bet vadošo sešinieku noslēdz "Napoli" ar 45 punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu