"Nedomāju, ka mums ir izredzes pabeigt sezonu." NBA apskatnieks nāk klajā ar drūmām prognozēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Čārlzs Bārklijs
Čārlzs Bārklijs Foto: AFP / Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izredzēm jūlija beigās atsākt sezonu pesimistiski noskaņots ir bijušais spēlētājs Čārlzs Bārklijs.

Sarunā ar savu kolēģi Ērniju Džonsonu leģendārais basketbolists neslēpa savas bažas par NBA iespējam sezonu tomēr aizvadīt līdz galam.

"Nedomāju, ka mums ir izredzes pabeigt šo lietu [NBA sezonu]. Tas ir sāpīgi, jo zinu, ka daudzi cilvēki zaudētu darbus. Redzam, kā šī problēma atkal uzliesmo un Florida šobrīd ir sliktākā vieta pasaulē, bet mēs grasāmies uz karsto punktu vest 22 NBA komandas. Mēs uz turieni vedam arī WNBA un MLS futbolistus," skaidroja Bārklijs.

Lai gan NBA ir nākusi klajā ar smalki izstrādātiem noteikumiem, kas spēlētājus pasargātu tā sauktajā "Burbulī", pietiekami liels skaits spēlētāju ir inficējušies jau pirms došanās uz Orlando. Tāpat ir aizvērti jau četru klubu treniņu centri.

Pēdējais spēlētājs, kurš atklājis, ka ir inficējies ar Covid-19, ir "Clippers" jaunais aizsargs Lendrijs Šamets.

Tomēr, par spīti izveidotajiem drošības noteikumiem Orlando, Bārklijs nesaredz veidu, kā NBA varētu turpināties: "Es vienkārši neredzu, ka mēs varētu spēlēt basketbolu trīs mēnešus. Kādas ir iespējas, ka spēlēsim trīs mēnešus bez uzliesmojuma? Es domāju, ka tas ir neiespējami."

Plānots, ka NBA sezona 22 komandu sastāvā atsāksies 31. jūlijā, kad vienības pirms izslēgšanas spēļu sākuma aizvadīs vēl astoņus regulārās sezonas mačus, lai līdz galam noskaidrotu vietu sadalījumu sezonas tabulā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu