Medijs: Iespējams, atrasts "UFC 251" galvenās cīņas glābējs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Horhe Masvidals
Horhe Masvidals Foto: AP/Scanpix

ESPN apskatnieks Ariels Helvani sarunā ar "SportsCenter" ir atklājis, ka "UFC 251" cīņu šova galvenajā duelī Kamaru Usmans, visticamāk, jau ir atradis jaunu pretinieku.

Lai gan Usmana pretinieks Gilberts Bērnss paziņoja, ka ir inficējies ar Covid-19, jau tiek strādāts pie jauna pretinieka atrašanas Nigērijas cīkstonim. Helvani skaidro, ka Usmana pretinieks nākamajā nedēļas nogalē būs tieši UFC "Sliktā puiša" jostas īpašnieks Horhe Masvidals.

"Pārrunas par Usmana un Masvidala cīņu turpinās un virzās uz pozitīvu rezultātu. Lai gan priekšā ir vēl dažas barjeras, kopējā nostāja ir tāda ka šī cīņa ir nenovēršama un to var izjaukt tikai neparedzami pēdējā mirkļa misēkļi," sacīja Helvani.

Usmans un Masvidals šā gada laikā vairākkārt ir iesaistījušies savstarpējos konfliktos gan virtuālajā vidē, gan klātienē. Nav šaubu, ka UFC fani šo vīru dueli gaida ar vislielāko nepacietību, bet Helvani skaidro, kādi apstākļi šo procesu sarežģī.

"Kādas barjeras? 2020. gadā fakts, ka cīņa ir rezervēta vēl nenozīmē, ka tā notiks. Viņiem nākamo dienu laikā būtu jālido uz Lasvegasu, jāveic Covid-19 tests, jālido uz Abu Dabi, jāveic vēl viens tests, kurš, protams, arī nedrīkst būt pozitīvs un tad jāiziet vēl viens tests piektdien," skaidroja Helvani.

Arī pats Masvidals sociālo tīklu kontā licis noprast, ka šajā situācijā nav "dūmu bez uguns", jo pie sava apsveikuma ASV neatkarības dienā viņš pierakstīja mirkļbirkas ar tekstiem - "un jaunais", "un joprojām", kas simbolizē jauna titula izcīnīšanu un vecā [Sliktā puiša] titula nosargāšanu.

"UFC 251" norisināsies izslavētajā UFC Cīņu salā un vakara gaitā, bez pieminētā Usmana iespējamā dueļa, par čempiona jostu 65,8 kilogramu divīzijā cīnīsies Makss Holovejs un Aleksandrs Volkanovskis, bet titulu 61,2 kilogramu divīzijā sadalīs krievu cīkstonis Pjotrs Jans un MMA leģenda Džoze Aldo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu