"Viņas ķermenis tika izbarots suņiem." Brazīliešu futbolista, kurš tika notiesāts par savu bērnu mātes pasūtījuma slepkavību, stāsts

Foto: twitter
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bruno Fernandess de Souza savas karjeras laikā bija viens no spilgtākajiem Brazīlijas futbola vārtsargiem. Tiesa, futbolista karjera apstājās pēc tam, kad 2013. gadā viņam tika piespriesti 22 gadi cietumā par dalību brutālā sava bērna mātes slepkavībā, vēsta BBC.

2010. gadā Bruno Fernandess de Souza jeb vienkārši Bruno bija savu spēju virsotnē un pat kandidēja uz vietu Brazīlijas valstsvienībā, tomēr toreizējais treneris Dunga viņu izvēlējās sastāvā neiekļaut. Ar to gan futbolista problēmas nebeidzās, jo bija sākusies izmeklēšana par viņa draudzenes un bērna mātes Elaizas Samudio pazušanu.

Bruno un Elaizas attiecības bija īsas. Kā ziņojuši Bruno paziņas, pāris iepazinās kādā seksa ballītē. Bruno nolēma pārtraukt attiecības ar Elaizu, jo sieviete no futbolista bija palikusi stāvoklī un atteicās veikt abortu.

Jāatzīmē, ka Bruno tobrīd vēl bija precējies ar bērnības draudzeni Dajanu Rodrigesu.

2009. gada 13. oktobrī Elaiza ziņoja vietējai policijai par to, ka Bruno un viņa paziņas, tai skaitā nešķiramais bērnības draugs Luiss Romao, viņu bija nolaupījuši un spieduši dzert medikamentus, kas novestu pie bērna zaudēšanas. Tāpat viņa atklāja, ka vīrieši viņu ir situši un Bruno pat uz viņu esot tēmējis ar šaujamieroci.

"Viņa nespēj sadzīvot ar faktu, ka nevēlos veidot attiecības ar viņu. Es nedošu šai dāmai 15 minūtes slavas, ko viņa tik ļoti vēlas," presei skaidroja Bruno. 

Tomēr policija veica analīzi, lai pārbaudītu, vai uz Elaizas ķermeņa ir novērojamas agresijas pēdas. Šīs analīzes rezultāti apstiprināja, ka sieviete bija cietusi no vardarbības. Bija tikai viena problēma - analīzes rezultāti kļuva pieejami vien 2010. gada augustā, kad Elaiza bija meklēšanā jau divus mēnešus...

2010. gada februārī Elaiza laida pasaulē puisēnu, kuram tika dots tēva vārds - Bruno. Futbolists gan turpināja noliegt, ka ir bērna tēvs un arī atteicās veikt DNS testu. Bet Bruno nostāja pēc neilga laika mainījās.

Futbolists 11. maijā pat noīrēja viesnīcas numuriņu, kur Elaiza ar savu jaundzimušo bērnu varēja uzturēties. Kas sākotnēji izskatījās pēc atbildīga žesta, patiesībā bija laika vilcināšana.

11. jūnijā Elaizai, viņas dēlam un Bruno vecākajam bija jāierodas uz tiesu, kā arī jāveic DNS tests. Policijas rīcībā nonākušie telefona sarunu ieraksti liecina, ka 5. jūnijā Bruno savam draugam Romao deva liktenīgo komandu.

Laikā, kad Elaiza un Bruno risināja savstarpējās attiecības, Romao spēlēja sava veida starpnieka lomu. Tieši viņš Elaizai piegādāja Bruno veiktos skaidras naudas maksājumus. Romao Elaizai skaidroja, ka viņš sievieti un mazuli vedīs uz māju, kur atrodas kārtējais skaidras naudas maksājums. Tiesa, šī māja bija vairāku simtu kilometru attālumā.

Līdzi Romao devās arī Bruno brālēns Horhe Saless, kurš pēcāk arī policijai atklāja šausminošās nozieguma detaļas.

Elaiza tika aizvesta uz minēto māju un piekauta. Sieviete tur tika turēta līdz 10. jūnijam, kad viņu pārveda uz kādu citu pilsētu, kur Elaizu brutāli nogalināja Romao nolīgts bijušais policists vārdā Markoss Aperakido. Slepkavības detaļas ir patiesi šausminošas.

"Sieviete tika nožņaugta un pēc tam viņas ķermenis tika sadalīts četrās daļās, kas pēcāk tika izbarots suņiem," par neparakstāmi zvērīgo slepkavību ziņoja varas iestādes.

Jaundzimušo Bruno kādu laiku palīdzēja slēpt futbolista paziņas, tai skaitā viņa bijusī sieva, tomēr viņš tika atrasts.

Bruno pats sevi iesniedza policijai pēc aptuveni mēneša - 7. jūlijā. Tiesā futbolists apgalvoja, ka viņš neesot pasūtījis Elaizas slepkavību un tajā vainoja Romao. Tomēr viņš atzina, ka par notikušo slepkavību bija informēts, bet neziņoja policijai.

2013. gada martā Bruno tika piespriests 22 gadu cietumsods, Romao saņēma 15 gadus aiz restēm, bet vīrietis, kurš izpildīja zvērīgo slepkavību tika notiesāts uz 36 gadiem - 22 gadi par Elaizas slepkavību, kā arī 14 par iepriekš paveiktu noziegumu.

Aizvadītā gada augustā Bruno tika atbrīvots un viņa cietumsods tika pārkvalificēts par nosacītu. 35 gadus vecajam vārtsargam teorētiski nav nekādu šķēršļu atgriezties laukumā, tiesa, maz ticams, ka kāds klubs būs gatavs savā klubā uzņemt spēlētāju ar tik sliktu reputāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu