Seriāla "Tētuka meitiņas" zvaigzne komentē baumas par dēku ar Mucenieces bijušo vīru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Krievu aktrise un modele Miroslava Karpoviča komentē baumas par attiecībām ar aktieri Pāvelu Prilučniju, kurš tikai nesen ir izšķīries no aktrises Agatas Mucenieces no Latvijas, vēstī tabloīds "StarHit".

Karpoviča pastāstīja, ka gadu gaitā viņa ir kļuvusi gudrāka un viņa vairs nepievērš uzmanību naidīgiem komentāriem internetā.

Viņa atklāj, ka, kopš parādījušās baumas par dēku ar Prilučniju, viņas sekotāju skaits sociālajos tīklos ir pieaudzis par desmit tūkstošiem sekotāju.

"Paldies slimniekiem par manu popularitāti," pasmējās Miroslava Karpoviča.

Aktrise neapstiprināja un nenoliedza informāciju par dēku ar slaveno vecpuisi. Viņa norādīja, ka ar medijiem nemēdz runāt par savu privāto dzīvi. "Tātad paliksim bez komentāriem," rezumēja Karpoviča.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka Miroslava Karpoviča saņēmusi draudus, jo ir izskanējušas baumas, ka viņai ir dēka ar kolēģi Pāvelu Prilučniju jeb Agatas Mucenieces bijušo vīru.

Februāra beigās kļuva zināms, ka Prilučnijs šķiras no savas sievas Agatas Mucenieces.  Neilgi pēc tam Muceniece dalījās ar video, kurā apgalvoja, ka vīrs pret viņu paceļot roku, kā arī pandēmijas laikā liek izvākties no savas mājas viņu un abu kopīgos bērnus. Pēc tam sieviete nožēlojusi savu rīcību, publiski tirzājot abu nesaskaņas. 

Vairākos Krievijas medijos gan izskanējusi versija, ka tieši Muceniece ir konfliktu iniciatore, pasniedzot visu situāciju neobjektīvi. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu