"Šausmas, pat nabadzīgie šo neēstu!" Fani lauž šķēpus par to, kā Pugačova baro bērnus (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Maksims Galkins nekad nebeidz pārsteigt un tajā pašā laikā iepriecināt savus fanus ar jauniem video, kuros redzama viņa ģimene. Sekotāji bija gan patīkami pārsteigti, gan izbrīnīti uzzināt, ka zvaigžņu ģimene ēd parastu, mājās gatavotu ēdienu, ne tikai maltītes izsmalcinātos restorānos.

Šoreiz Maksims Galkins publicēja video no ģimenes vakariņām, kurā viņš sīki aprakstīja, ko viņa ģimene ēd.

Izrādījās, ka Liza un Harijs Galkins ir pieraduši pie vienkārša mājās gatavota ēdiena, nevis pie austerēm un ikriem, kā padomājuši daudzi zvaigžņotā pāra elki.

Alla Pugačova savam vīram pagatavoja spinātu zupu. Un bērni ēda šādu ēdienu ar prieku, bez asarām. Tomēr bija arī kritiķi, kuri zvaigžņu bērnu uzturā pamanīja kaitīgus pārtikas produktus, proti, desas.

"Kāpēc bērni visu laiku ēd desas? Šausmas, pat nabadzīgie to neēd", "Maksim, vai tu to tiešām reālajā dzīvē ēd?", "Mieži buljonā? Nu kā pie studentiem..." pie video rakstīja pārsteigtie Galkina sekotāji.

Tomēr lielākā daļa fanu priecājas par vienkāršo zvaigžņu ģimenes uzturu. "Tik dīvaini, šķiet, ka slavenības ikdienā karotēm ēd melnos ikrus un gatavo paipalas!", "Ļoti pareiza un pilnvērtīga pārtika... īpaši bērniem! Putra obligāti! Un tad nebūs liekā svara!", "Jā! Ļoti pieticīgs ēdiens! Es domāju, ka jūs ēdat austeres un omārus. To mēs, vienkārši mirstīgie, gatavojam...", atzīmēja fani.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu