Futbola vārtsargs centīsies piepildīt sapni - kļūt par MMA cīkstoni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: www.adelaideunited.com.au

Austrālijas futbola vārtsargs Aizaks Ričards (Isaac Richards) centīsies piepildīt sapni - kļūt par profesionālu jauktās cīņu mākslas (MMA) cīkstoni, vēsta ESPN.

Patlaban 21 gadu vecais Ričards līdz šim bija rezerves vārtsargs Austrālijas augstākās futbola līgas klubā Adelaidas "United".

"Es redzēju futbolu kā ceļu, kas man palīdzēja tikt vaļā no sliktām lietām, ko es savā dzīvē kādreiz darīju, un tas man palīdzēja augt kā personībai," sacīja Ričards. 

"Man ir jāpateicas Adelaidas "United" par sniegto iespēju būt profesionālam futbolistam un palīdzību novirzīt mani uz pareizā ceļa," turpina futbolists.

"Jauktā cīņas māksla man allaž bijis pašizpausmes veids. Tā palīdz man saprast un tikt galā ar manām emocijām," norādīja Ričards.

"Esmu sajūsmā izkāpt no komforta zonas. Nevaru vien sagaidīt, kad sākšu savu dzīvi veltīt savai patiesajai kaislībai - jauktajai cīņas mākslai."

Ričards ir viens no daudzajiem futbolistiem, kuri pievērsušies citiem sporta veidiem profesionālā līmenī kaut īslaicīgi. Lūk, daži piemēri:

Petrs Čehs (hokejs), Gabriels Batistuta (polo), Rafaels van der Vārts (šautriņu mešana), Ivans Perisičs (pludmales volejbols), Paolo Maldini (teniss), Andrejs Ševčenko (golfs).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu