Trešdienas horoskops: 8. jūlijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 8. jūlijam.

AUNS Ja spēsi gūt kopīgu valodu ar dažādu uzskatu piekritējiem, saglabāt nosvērtību saspringtākās situācijās, droši varēsi uzskatīt dienu par izdevušos. Pēc darba laiku vislabprātāk pavadīsi domubiedru vidū.

VĒRSIS Šobrīd var veidoties zināms atslābuma brīdis, kurš dos iespējas pārdomāt sasniegto, kā arī nospraust jaunus plānus nākotnei. Daudz pozitīvu emociju sniegs radoša rakstura nodarbes, jo īpaši mūzika.

DVĪŅI Ja reiz esi apņēmies veikt kādus pienākumus, nesāc tagad šaustīt sevi, saņemies un īsteno apsolīto! Labāks kontakts veidosies ar vienaudžiem un gados jaunākajiem līdzgaitniekiem.

VĒZIS Pateicoties savām psihologa dotībām, lieliski orientēsies cilvēkos, nekļūdīgi izsecināsi, kurš ir tavs labvēlis un kurš tikai par tādu izliekas. Ja risināmi finansiāli jautājumi, zini, ka tiem piemērotāka rīta puse.

LAUVA Sirds alks pēc visa skaistā, bezrūpīgā. Pilnīgi iespējams, ka atradīsies Lauvas, kuras šodienu nolems paņemt brīvu un veltīs laiku savu iegribu apmierināšanai. Būtiski nedot baudkārei pārāk lielu vaļu.

JAUNAVA Veiksme, labvēlīga apstākļu sakritība palīdzēs tev sasniegt labākus rezultātus, kā arī paspīdēt ar panākto priekšniecības acīs. Kādam no radinieku loka var būt nepieciešams tavs atbalsts, padoms.

SVARI Sajūtot šaubas par kādu lēmumu, nesteidzies mest plinti krūmos. Apsēdies, mierīgi pārdomā iespējamos rīcības modeļus un izvēlies racionālāko variantu. Vakarā tevi pārņems romantisks noskaņojums.

SKORPIONS Emocionālā ziņā būsi noslēgts, pārdzīvojumus turēsi dziļi sevī. Taču, ja ļausi negācijām sasniegt kritisko masu, tu riskē ieslīgt depresijā, apātijā. Labāk izrunājies ar kādu, smelies morālo atbalstu.

STRĒLNIEKS Šodien apliecināsi savu ugunīgo, temperamentīgo dabu gan mājās, gan darba vidē. Pielūko, lai mirkļa karstumā nepasaki vārdus, kurus vēlāk nāksies rūgti nožēlot. Esi apdomīgāks tēriņos.

MEŽĀZIS Situācija var prasīt aktīvāk aizstāvēt savas profesionālās intereses. Noteikti nekautrējies paslavēt sevi, kā arī neļauj apkārtējiem pierunāt iesaistīt sevi darbos, par kuriem nejūties īsti drošs.

ŪDENSVĪRS Analītiskais prāts savīsies kopā ar iztēli, saasināto fantāziju, tādējādi ļaujot tev radīt jaunas biznesa idejas, rast nestandarta risinājumus sasāpējušiem sarežģījumiem. Vakaru velti mīļotajam.

ZIVIS Dvēseliskums un spēja izprast otra pārdzīvojumus ļaus uzturēt harmoniskas attiecības ar apkārtējiem. Ja nepieciešams, vari doties uz dažādām pārrunām, veltīt uzmanību mīlas mezglu atšķetināšanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu