Kā Egils Levits nosvinēja savu dzimšanas dienu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja

Valsts prezidents 30. jūnijā savu 65. dzimšanas dienu aizvadījis, strādājot Rīgas pilī. Viņš gan saņēmis vairāku ārvalstu kolēģu un Latvijas amatpersonu apsveikumus, vēstī izdevums "Privātā dzīve".

Pat pusapaļajā jubilejā Egilam Levitam vairāk prātā bijis darbs, ne līksmība un svinēšana. Vakaru viņš pavadījis kopā ar ģimeni, un nekādas plašākas svinības neesot notikušas. Atsaucīgi suminātāji bijuši pašmāju amatpersonas.

Levitu apsveikusi Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš, Satversmes tiesas priekšsēdētāja Ineta Ziemele, Augstākās tiesas priekšsēdētājs Aigars Strupišs. No ministriem īpaši par prezidentu atminējies vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce un tieslietu ministrs Jānis Bordāns. Apsveikumi uz Rīgas pili pienākuši arī no Nacionālo bruņoto spēku komandiera ģenerālleitnanta Leonīda Kalniņa un no dažādiem nodibinājumiem – Nacionālās karavīru biedrības, Ģenerāļu kluba un fonda Namejs.

Par Levita jubileju atminējušās arī vairākas valsts pārvaldes iestādes – Rīgas apgabaltiesa, Valsts kanceleja un Valsts drošības dienests.

"Valsts prezidentu sveica arī citu valstu prezidenti, koklētāja Līga Griķe un saksofonists Aigars Raumanis, Valsts prezidenta kancelejas darbinieki un citi," izdevumu informēja Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra vadītāja Justīne Deičmane.

Dzimšanas dienas vakaru Levits pavadīja kopā ar sievu Andru.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu