Porjē: Cīņa pret Nurmagomedovu man nebūtu nekāda atriebības kāre

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Dastins Porjē vēlas aizvadīt revanša cīnu pret Krievijas zvaigzni Habibu Nurmagomedovu. 

"Vēlos cīņu ar Habibu arī tādā gadījumā, ja uz spēles nebūs likta josta. Gribu padarīt bagātāku savu mantojumu. Pagaidām viņu neviens nav pieveicis, nav uzjājis šajā stikla kalnā. Ar lielāko prieku kļūtu par pirmo, kuram tas izdevies," "MMAJunkie" citēts Porjē. "Tas noteikti būtu vēsturisks notikums. Un es to vēlos panākt. Tā gan nav nekāda atriebības kāre. Neturu sevī aizvainojumu, esmu pieaudzis cilvēks. Man ir ģimene, tāpēc pret šādām lietām attiecos kā pret biznesu."

2019. gada septembrī abi cīkstoņi tikās Abū Dabī (AAE), kad trešajā raundā uzvaru guva Nurmagomedovs, turpinot savu nezaudēto cīņu sēriju. 

Savas karjeras laikā 31 gadu vecais Porjē piedalījies 33 cīņās, kurās izcīnījis 26 uzvaras, piedzīvojis sešus zaudējumus, bet viena cīņa atzīta par nenotikušu. 

"Kad biju jaunāks, vēlējos cīnīties ar Makgregoru un citiem cīkstoņiem, kuri mani iepriekš bija pieveikuši. Tomēr esmu apmierināts ar paveikto un visām cīņām, kurās esmu piedalījies. Esmu mācījies no zaudējumiem, tāpēc gribu būt pirmais, kurš pārspēj Habibu," norādīja Porjē. 

Nākamā cīņa Nurmagomedovam paredzēta 19. septembrī, kad viņam pretim stāsies vieglā svara pagaidu čempions Džastins Geiči.

Krievijas sportists savā MMA karjerā uzvarējis visus 28 dueļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu