Bijusī pārmet, ka Sandis Valters nav maksājis alimentus jau septiņus gadus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sandis Valters
Sandis Valters Foto: Ieva Čīka/LETA

"Viņš nevelta pienācīgu uzmanību bērniem, nemaksā alimentus, fiktīvi apprecējies!", "Viņa apmelo, šantažē, manipulē!" – šādi savas attiecības astoņus gadus pēc šķiršanās vēl mēģina skaidrot modele Elīza Kaurāte un basketbolists Sandis Valters.

Latvijā dzimusī "Playboy" modele Elīza Kaurāte, kura jau vairākus gadus nodarbojas ar ekskluzīvu īpašumu izīrēšanu, pirms trim gadiem ar izdevuma starpniecību savu divu bērnu Gabriela un Leas tēvam basketbolistam Sandim Valteram pārmeta, ka viņš netiekas ar bērniem.

Elīza uztraucās, ka viņas un bijušā mīļotā vīrieša, ar kuru ceļi šķīrās pirms aptuveni astoņiem gadiem, nesakārtoto attiecību dēļ jācieš bērniem.

Par savām attiecībām ar bērnu tēvu Sandi Valteru viņa izsakās visai skarbi:

"Mums te viss pa vecam – Sandis septiņus gadus turpina nemaksāt pat alimentus, bērnus joprojām pilnībā uzturu es." 

Viņa arī vēsta, ka Sandis Amerikā esot fiktīvi apprecējies, lai varētu uzturēties ASV, un strādājot par krāvēju.

"Privātajai dzīvei" izdevās sazināties arī ar Sandi Valteru, kas vairākus gadus nebija runājis ar Latvijas medijiem.

No komentāriem par savu nodarbošanos un iespējamo fiktīvo laulību Sandis atteicās, jo tā esot viņa privāta lieta, un tā skarot tikai un vienīgi viņu. Par attiecībām ar Elīzu gan viņš ir atklāts:

"Elīzas vēstījumiem ir ļoti melna un sabiedrībā negatīvi paliekoša enerģija, kas skar manus bērnus un viņu dzīvi.

Vispirms jau negribu vēlreiz traumēt, vai nodarīt pāri savai vecākajai meitai Luīzei (dzimusi Sanda pirmajā laulībā ar Katrīnu Valteri), kurai nu jau ir divdesmit gadu."

Tas, ka Sandis regulāri tiekas ar bērniem, kurus viņam dāvājusi Elīza, redzams daudzās fotogrāfijās "Instagram". Viņš arī pats izdevumam apstiprina, ka pēdējo divu gadu laikā regulāri tiekas ar bērniem un atbalsta viņus finansiāli.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu