Arī "Wizards" līderis Bīls nepiedalīsies sezonas noslēguma turnīrā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bredlijs Bīls.
Bredlijs Bīls. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika komandas biedrs Bredlijs Bīls nepiedalīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 2019./2020.gada sezonas noslēguma turnīrā, ziņo Vašingtonas "Wizards".

Kā ziņo vienība, Bīls guvis labās rokas pleca rotatora manžetes savainojumu. 

"Bredlijs darīja visu, lai varētu spēlēt, bet pēc papildus pārbaudēm individuālajās nodarbībās nonācām pie secinājuma, ka viņam labāk būtu nepiedalīties spēlēs Orlando, lai izvairītos no smagāka savainojuma," atzīst kluba ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards.

Bīls jau sezonas gaitā juta diskomfortu plecā un strādāja kopā ar komandas ārstiem, lai trauma netraucētu spēlēt. Sezonas pārtraukuma laikā simptomi kļuva izteiktāki, un Bīls uzsāka rehabilitāciju ar mērķi atgriezties laukumā. Amerikāņu aizsargs nedosies kopā ar komandu uz Orlando un turpinās traumas dziedēšanas procesu.

Sezonas pārtraukšanas brīdī Bīls ar vidēji 30,5 punktiem spēlē NBA rezultatīvāko spēlētāju sarakstā atpalika tikai no Džeimsa Hārdena, kurš guvis caurmērā 36,7 punktus. Tāpat Bīls vidēji vienā mačā atzīmējies ar 6,1 rezultatīvu piespēli.

Sezonas noslēguma turnīrā nespēlēs arī Bertāns, kurš rudenī kļūs par brīvo aģentu.

"Wizards" Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, bet pirmais astoņnieks ir sešu uzvaru attālumā. ASV galvaspilsētas komandai ir niecīgas cerības spēlēt izslēgšanas turnīrā.

NBA sezona atsāksies 31.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Sezonas noslēguma turnīra aizvadīšana Orlando daudzos radījusi bažas, jo vēl sestdien Floridas štatā tika konstatēti vairāk kā 11 000 jauni saslimšanas gadījumi, kas ir lielākais skaits kopš pandēmijas sākuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu