Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Visa seja bija asinīs." Iebraucot stabā, Rīgā nopietnas traumas guvis ar elektromotoru aprīkota velosipēda vadītājs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kāds ar elektromotoru aprīkota velosipēda vadītājs guvis nopietnas traumas nakts vidū, visticamāk, iebraucot apgaismes stabā, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Dodoties Vecmīlgrāvja virzienā, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki ievērojuši kādu uz ietves gulošu cilvēku, kuram līdzās atradies velosipēds. Apturot auto un pieejot klāt konstatēts, ka asiņu peļķē guļ vīrietis.

“Konstatēts, ka viņam ir pārsista galva, visa seja bija asinīs, no ausīm tecēja asinis, tādēļ nekavējoties tika izsaukts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD), lai pārliecinātos par viņa veselības stāvokli," raidījumā pastāstīja RPP Ziemeļu pārvaldes inspektors Jēkabs Caune.

Vīrietis, iespējams, ietriecies apgaismes stabā, jo uz tā bija redzamas asinis, kā arī bojājumi bija redzami velosipēdam.

Negadījuma vietā pēc septiņām minūtēm ieradās arī NMPD darbinieki. Mediķi notikuma vietā vīrietim sniedza palīdzību un viņš ar vidēji smagām galvas un mugurkaula traumām nogādāts slimnīcā, pastāstīja NMPD pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Visticamāk, negadījuma sekas bijušas tik smagas, jo velosipēds bija aprīkots ar elektromotoru, turklāt cietušajam nebija ķiveres.

Visi ar negadījumu saistītie materiāli tālāk nodoti Valsts policijas Ceļu satiksmes noziegumu izmeklētājiem, kuri skaidros, kādos apstākļos tas noticis.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu