Mucenieces bijušais vīrs pārtrauc klusumu pēc runām par viņa jauno romānu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

2020. gada februārī kļuva zināms, ka populārie aktieri Pāvels Prilučnijs un Agata Muceniece nolēmuši šķirt savu laulību. 15. jūnijā. Plašsaziņas līdzekļos parādījās baumas par mākslinieka romānu ar seriāla "Tētuka meitiņas" zvaigzni Miroslavu Karpoviču. Pēc publikāciju sērijas Pāvels nolēma komentēt izskanējušo informāciju.

"Cienījamie draugi, sekotāji, troļļi, plašsaziņas līdzekļi un citi godājamie sabiedrības pārstāvji! Nesen mana personīgā dzīve tika apvīta neskaitāmām baumām. Lai es tās uz visiem laikiem kliedētu, es vēlos, lai jūs saprotat - man nekad nepatika un nepatiks visu publiskot," raksta Pāvels.

Viņš skaidroja, ka jau sen viņa dzīvē ir sācies jauns posms. "Nekad netiesājiet, nezinot visu. Jūs neko nezinājāt un nezināt par mani. Un man nav svarīgi, ko jūs domājat par mani."

Pāvels uzsvēra, ka jauns posms viņa dzīvē nozīmē arī to, ka viņa "Instagram" konts būs paredzēts vienīgi bērnu fotogrāfijām, īpašiem paziņojumiem par jauniem projektiem un, iespējams arī ceļojumiem.

Foto: instagram.com/bugevuge

Februāra beigās kļuva zināms, ka Prilučnijs šķiras no savas sievas Agatas Mucenieces.  Neilgi pēc tam Muceniece dalījās ar video, kurā apgalvoja, ka vīrs pret viņu paceļot roku, kā arī pandēmijas laikā liek izvākties no savas mājas viņu un abu kopīgos bērnus. Pēc tam sieviete nožēlojusi savu rīcību, publiski tirzājot abu nesaskaņas. 

Vairākos Krievijas medijos gan izskanējusi versija, ka tieši Muceniece ir konfliktu iniciatore, pasniedzot visu situāciju neobjektīvi. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu