Foto ⟩ Greznas villas un ekskluzīvi apartamenti. Ielūkojies, kā izskatās Krievijas slavenību īpašumi Jūrmalā (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA/TVNET/Instagram/"Apollo" kolāža

Nevienam nav noslēpums, ka Krievijas estrādes zvaigznes ir iemīļojušas Jūrmalu. Neskatoties uz to, ka dziesmu konkurss "Jaunais vilnis" vairs nenorisinās pie mūsu Baltijas jūras krastiem, daudzas slavenības Jūrmalu vēl aizvien mēdz apciemot, lai atpūstos savos īpašumos. Portāls "Apollo" ir apkopojis informāciju un foto, kur šie apartamenti atrodas un kā tie izskatās.

2013. gadā bēdīgi slavenais aktieris Jefremovs intervijā pastāstīja, ka Jūrmalā iegādājies divus īpašumus. Ideja iegādāties māju Jūrmalā radās viņa sievai Sofijai Krugļikovai aptuveni 2011 gadā. Jefremovs vairākkārt ir teicis, ka viņam ļoti patīk Jūrmala. Bērnībā viņu turp bieži veda māte.

Sarunā "TVNET Rus" vietējie neslēpa, ka Jefremovs bieži apmeklēja Mellužu veikalu un kafejnīcu, kad bija Latvijā, taču šogad viņš tur netika manīts. 

Parasti Jefremovs ieradās Latvijā sešas vai septiņas reizes gadā, bet viņa sieva ar bērniem tur bieži dzīvoja visu vasaru. 

Foto: Mihaila Jefremova māja Jūrmalā

Lielupes krastā Bulduros, jauno dzīvokļu projektā "Riviera" īpašumi pieder mūziķim Borisam Moisejevam un stilistam Sergejam Zverevam, ziņo Krievijas mediji.

No dzīvokļiem paveras skats uz upi un mazajām saliņām. Lai gan nav zināms, par kādu summu dzīvokli iegādājies Zverevs, Moisejevs savulaik 77 kvadrātmetrus lielo trīsistabu dzīvokli esot iegādājies par 240 tūkstošiem eiro. Kopumā cenas "Riviera" kompleksā svārstās no 220 līdz 330 tūkstošiem eiro.

Foto: Apollo
Foto: Apollo
Foto: Apollo

Aktieris Vladimirs Vinokurs, dziedātājs Valērijs Sjutkins, TV raidījumu vadītājs Aleksandrs Masļakovs un aktrise Olga Budina ir apmetušies elitārā dzīvokļu projektā "Marienbāde", kas atrodas Lielupē.

Ceļš no ēkas līdz jūrai ir aptuveni 70 metri, savukārt tuvākā upe atrodas 10 minūšu attālumā. Dzīvokļu cenas projektā svārstās no 230 tūkstošiem līdz vienam miljonam eiro.

Foto: Apollo
Foto: Apollo

Netālu no koncertzāles "Dzintari" atrodas viena no kūrortpilsētas dārgākajām daudzdzīvokļu mājām - "Jūrmalas vilnis". Šeit dzīvo komiķis Genādijs Hazanovs, Krievijas tautas māksliniece Klāra Novikova, komponists Arkādijs Ukupņiks, aktieris Antons Tabakovs un mūziķis Leonīds Agutins. 

Foto: Apollo
Foto: Apollo
Foto: Apollo

Dzintaros dzīvojamo māju kompleksā "Dzintaru rezidence" īpašumi pieder komponistam Igoram Nikolajevam, kurš arī šovasar regulāri apmeklē Dzintaru mežaparku, kā arī mūziķei Larisai Doļinai – savu četristabu dzīvokli viņa iegādājās par 1,25 miljoniem eiro, savukārt divistabu dzīvokli – par 410 tūkstošiem eiro. Mazāko dzīvokli viņa nopirka pirms mazmeitas dzimšanas savai meitai, lai viņa grūtniecības laikā varētu atpūsties pie jūras.

Foto: Apollo
Foto: Apollo
Foto: Apollo

Vairākus gadus pēc kārtas Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova ar ģimeni apmetās greznajā villā "Marta", kas atrodas Bulduros. Šis ir viens no dārgākajiem nekustamajiem īpašumiem Jūrmalā un ir bijušā "Parex" bankas līdzīpašnieka Krasovicka ģimenes īpašums.

Kā norādīts nekustamo īpašumu kompānijas "Baltic Sotheby's International Realty" sludinājumā, villai ir sešas guļamistabas, kuru kopējā platība ir 2387 kvadrātmetri.

Foto: Evija Trifanova/LETA
Foto: Evija Trifanova/LETA

Slavenais Krievijas aktieris Emanuils Vitograns pats publiski pirms pāris gadiem pastāstīja, ka ir iegādājies īpašumu Teātra ielā blakus Jomas ielai.

Pie mājas ierīkots skaists dārzs, kā arī Vitograns var lepoties ar baseinu. Ievērojams ir fakts, ka māja, kurā dzīvo aktieris ar sievu, ir arhitektūras piemineklis un pārveidot to nav ļauts.

Foto: Apollo
Foto: Apollo
Foto: Apollo
Foto: Apollo

Jūrmalā māja pieder arī pašmāju mūziķei un Krievijā iemīļotai skatuves māksliniecei Laimai Vaikulei. Viņas māju iespējams apskatīt šeit

Video: Ieskaties, kā dzīvo estrādes dīva Laima Vaikule

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu