Dmitrijs Nagijevs daudzus gadus no sievas slēpis, ka viņam ir meita

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

53 gadus vecais Dmitrijs Nagijevs reti dalās ar informāciju par savu personīgo dzīvi. TV seja astoņus gadus no sievas slēpa savu ārlaulības meitu, vēstī tabloīds "Cosmo".

Kā izrādījās, aktieris dzīvo divās ģimenēs - viena Maskavā, otra Sanktpēterburgā.

Lielāko daļu laika viņš pavada kopā ar 48 gadus veco Natāliju Kovaļenko, kura Dmitrijam dzemdēja dēlu un dzīvo Sanktpēterburgā.

Tomēr māksliniekam ir vēl viena mīļotā sieviete - Anna Spektore, kurai ir 45 gadi. Anna Spektore ir pazīstama kā ilggadēja mākslas cienītāja, ar kuru viņi sāka satikties pirms 15 gadiem. Viņa dzīvo kopā ar Nagijeva ārlaulības meitu Maskavā.

Meitenes vārds ir Mira. Šobrīd bērniņam ir astoņi gadi. Nagijevs oficiāli atzina savu meitu un piešķīra viņai savu uzvārdu.

Pirms dažiem gadiem Nagijevs Spektorei uzdāvināja greznu savrupmāju aptuveni 30 miljonu rubļu vērtībā.

Toties, nu jau pirms daudziem gadiem Nagijevs bija precējies ar Alisu Šeri. Viņa medijiem par bijušo vīru atzina, ka Nagijevs burtiski pievelkot sievietes:

"Dmitrijam piemīt sava veida maģija. Neviena sieviete, pat redzot viņu kopā ar citām un saprotot, ka viņš ar viņām guļ, vienkārši neapzinās notiekošo... Katra uzskata, ka viņa ir īpaša un neatkārtojama un ka viņš pēc tam paliks tikai ar viņu."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu