Tiešraides arhīvs ⟩ SPKC informē par aktuālo saistībā ar Covid-19 uzliesmojumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elīna Dimiņa.
Elīna Dimiņa. Foto: Zane Bitere/LETA

Šodien, 8. jūlijā, plkst. 16 notiek attālināta preses konference, kurā informē par aktuālo informāciju saistībā ar saslimšanas gadījumu pieaugumu Latvijā, kas novērots pēdējās dienās.

Slimību profilakses un kontroles centrs rīko preses konferenci, kurā informēs un sniegs aktuālo saistībā ar saslimšanas...

Posted by LTV Ziņu Dienests on Wednesday, July 8, 2020

"Vērtējot šīs nedēļas saslimstības gadījumus ar Covid-19, ja epidemioloģiskās izmeklēšanas rezultātā apstiprināsies, ka vairākiem gadījumiem nebūs izsekojams infekcijas avots, tad, visticamāk, būs jāatgriežas pie stingrākiem ierobežojumiem nākošajā nedēļā," iepriekš informēja Slimību profilakses un kontroles centrā (SPKC).

Jau vēstīts, ka pēdējās divās dienās Latvijā konstatēti pa septiņiem jauniem Covid-19 gadījumiem.

Šobrīd SPKC rīcībā esošā informācija liecina, ka divi saslimušie, iespējams, saistīti ar iepriekš ziņoto uzliesmojumu privātā paziņu lokā. Šie cilvēki kopā bija apmeklējuši vairākas publiskas vietas, tostarp 27. jūnija vakarā restorānu "Aqua Luna" un 28.jūnija vakarā restorānu "Riviera" Rīgā.

SPKC norāda, ka vēl divi jaunie slimnieki norādījuši apmeklējumu "Aqua Luna", bet saistību ar uzliesmojumu speciālisti vēl skaidro. Savukārt ar vēl trīs saslimušajiem sākta saziņa.

Līdz šim Latvijā ir veikti 162 054 Covid-19 izmeklējumi, saslimusi 1141 persona un 30 mirušas. Savukārt atveseļojušies ir 1008 cilvēki.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu