Piektdienas horoskops: 10. jūlijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 10. jūlijam.

AUNS Nebūtu slikti pārliecināties, ka uzņēmuma dokumentācija ir sakārtota, pretējā gadījumā var rasties problēmas ar valsts institūcijām. Esi pacietīgāks, risinot dzīves finansiālos aspektus.

VĒRSIS Līdzgaitniekos pratīsi viest uzticību, radīsi par sevi zinoša, atbildīga profesionāļa iespaidu. Ja kāds vērsīsies pie tevis pēc padoma, divreiz nedomāsi, labprāt dalīsies ar viņu savā pieredzē, atziņās.

DVĪŅI Neparedzētu apstākļu ietekmē tev var nākties pilnībā mainīt dienas plānus. Svarīgi apzināties, ka šobrīd tieši veiksmīga adaptēšanās būs galvenā panākumu atslēga! Vakarā esi kopā ar mīļoto.

VĒZIS Nesatraucies par maznozīmīgiem sīkumiem, neļauj sīkām nebūšanām izsist sevi no emocionālās līdzsvara. Mēģini maksimāli koncentrēt uzmanību tiešajiem pienākumiem. Pēc darba dodies pastaigā.

LAUVA Tu gan ar īpašu kautrīgumu, kūtrumu parasti neizcelies, taču šodien kļūsi nedaudz askētiskāks, vairīsies no ļaužu skatieniem, labprātāk laiku pavadīsi vienatnē. Dienas izskaņā vēlēsies izrunāties ar otro pusīti.

JAUNAVA Zvaigznes iesaka ātrāk pabeigt ieplānotos darbus un vairāk laika veltīt atpūtai, emocionālā līdzsvara nostabilizēšanai. Ja pēdējā laikā būsi pārlieku noslogojis savu nervu sistēmu, šobrīd to manāmi izjutīsi.

SVARI Darba lietās pratīsi panākt savu! Ar priekšniecību sapratīsies burtiski no pusvārda, kas ievērojami atvieglos plānotā īstenošanu. Dienas izskaņā alksi pēc paziņu kompānijas, nelielas uzdzīves.

SKORPIONS Liksies ļoti svarīgi gūt pieredzējušas personas apstiprinājumu savām idejām, pirms tās īstenot. Izrādītais piesardzīgums noteikti atmaksāsies! Vakars pavadīts ģimenes lokā, uzlabos tavu omu.

STRĒLNIEKS Otrās pusītes rīcība var izraisīt jūtamus greizsirdības uzplūdus. Centies savākties un neļaut emocijām pārlieku lielu vaļu. Darbā kādam Strēlniekam pavērsies jaunas karjeras izaugsmes iespējas.

MEŽĀZIS Kāds no sadarbības partneriem vai kolēģiem var sagādāt zināmu vilšanos, pilnībā neizpildot solīto. Neskatoties uz sarežģījumiem, tu pratīsi saglabāt ticību panākumiem, tādējādi sasniegsi nosprausto.

ŪDENSVĪRS Nesteidzies ar secinājumiem, mēģini būt apdomīgāks it visās dzīves jomās. Sevišķi piesardzīgam jābūt pie auto stūres, kā arī kārtot ar tieslietām, birokrātiskajiem šķēršļiem saistīto.

ZIVIS Esi stingrāks savā nostājā, neļaujies iesaistīties darījumos, kas ir pretrunā ar tavu sirdsapziņu, morāles normām. Šobrīd vajadzētu būt īpaši piesardzīgam juridiskajās lietās, neatstāt vietu kļūdām, nejaušībai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu