Zināmi "Aqua Luna" darbinieku Covid-19 testu rezultāti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Covid-19 analīzes. Ilustratīvs attēls.
Covid-19 analīzes. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Restorāni "Riviera" un "Aqua Luna", kurus apmeklēja ar koronavīrusu saslimušie, nosūtījuši savus darbiniekus Covid-19 testēšanai, informēja restorānu pārstāvji.

Restorāna "Aqua Luna" pārstāvji informēja, ka, veicot visus drošības pasākumus un, lai novērstu jebkādas bažas klientiem un darbiniekiem, visi restorāna "Aqua Luna" darbinieki veica Covid-19 testu. Restorāna darbinieku testa rezultāti jau zināmi - tas visiem ir bijis negatīvs.

Vienlaikus "Aqua Luna" informēja, ka ņemot vērā 27. jūniju kā kontakta datumu, balstoties uz Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) sniegto informāciju un uzņēmuma veiktajiem epidemioloģiskajiem pasākumiem, restorāns plāno atsākt darbību. Visu darbinieku testēšana uz Covid-19 ir veikta, kā arī īstenota restorāna telpu dubulta dezinficēšana.

"Aqua Luna" arī turpmāk par galveno prioritāti izvirza sekot līdzi visiem Veselības ministrijas un SPKC ieteikumiem, kā arī veikt visus nepieciešamos epidemioloģiskos pasākumus, rūpējoties par klientu un darbinieku veselību un drošību.

"Riviera" aģentūrai LETA darīja zināmu, ka restorāns nosūtījis savus darbiniekus Covid-19 testēšanai, turpina veikt visus nepieciešamos epidemioloģiskos pasākumus, rūpējoties gan par klientu, gan darbinieku veselību un drošību, aktīvi sadarbojoties ar SPKC.

"Riviera" pandēmijas laikā apmeklētājiem bija atvērta, ievērojot valstī noteiktās epidemioloģiskās prasības. "Ņemot vērā, ka līdz šim nevienam no apkalpojošā personāla saslimšanas simptomi nav novēroti, turklāt telpas ir vairākkārt dezinficētas, "Riviera" turpina uzņemt viesus, ievērojot visaugstākos drošības standartus," pauda restorāna "Riviera" līdzīpašnieks un šefpavārs Jānis Sokolovskis.

LETA jau vēstīja, ka personām, kuras 27. jūnija vakarā apmeklēja restorānu "Aqua Luna" vai 28. jūnija vakarā bija restorānā "Riviera" Rīgā, ir rūpīgi jāseko līdzi veselības stāvoklim un Covid-19 raksturīgo simptomu parādīšanās gadījumā jāsazinās ar ārstu vai jāzvana uz vienoto tālruni Covid-19 testa pieteikšanai.

Minētā prasība saistāma ar Covid-19 uzliesmojumu, kura dēļ vairākiem cilvēkiem ir konstatēta saslimšana ar vīrusu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu