Foto ⟩ Netipiska grūtnieces fotosesija sašūpo internetu... Topošā māmiņa pozē ar tūkstošiem bišu uz vēdera

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Outlaw Apiaries

Betānija Karulaka-Beikere no Kolorādo, ASV, ir divu bērnu māmiņa. Tagad viņa un viņas vīrs Perijs ir trešā bērniņa gaidībās. Šo skaisto dzīves laiku topošā māmiņa iemūžināja visai savādā veidā - ļaujot 10 000 bitēm "pozēt" uz viņas grūtnieces vēderiņa.

Sieviete sociālajā tīklā "Facebook" dalījās ar attēliem, kur viņa pozē ar pliku vēderu, uz kura, pēc viņas teiktā, sēž 10 tūkstoši bites.

Foto: Facebook/Outlaw Apiaries

Betānija, kura bija 37. grūtniecības nedēļā, sociālā tīklā lietotājus pārliecināja, ka viņai briesmas nedraud un kukaiņi viņu nekad nav sakoduši.

Topošā māmiņa arī uzsvēra, ka ārsts esot apstiprinājis viņas neparasto ideju, neskatoties uz sievietes alerģiju pret kodumiem.

Foto: Facebook/Outlaw Apiaries

Attēli, kas nu jau izkaisīti pa sociālajiem tīkliem, biedē pat visdrosmīgākos. Viņus satrauc pati ideja - kāpēc organizēt acīmredzami nedrošu fotografēšanos un apdraudēt mazuļa dzīvību? Un viņi šaubījās, vai ārsts var apstiprināt šādu neapdomīgu pacienta rīcību.

Pēc negatīvās reakcijas Betānija uzskatīja par nepieciešamu savu rīcību izskaidrot. Sieviete pastāstīja, ka jau ilgu laiku nodarbojas ar biškopību un zina, kā izturēties pret šiem kukaiņiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu