Sāga turpinās: Koļcovs tomēr gatavs turpināt karjeru, varētu spēlēt Rīgā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kirils Koļcovs.
Kirils Koļcovs. Foto: khl.ru

Iespējamais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" papildinājums Kirils Koļcovs izteicies, ka gatavs profesionāli spēlēt vēl vienu sezonu.

Ziņu aģentūra "RIA Novosti" jūnijā vēstīja, ka uz Rīgas "Dinamo" komandu varētu doties 37 gadus vecais Koļcovs. Līdzīgu informāciju podkāstā "FaceOff" pauda arī "Dinamo" sastāvu komplektējošais Guntars Paste, kurš labi pazīst Koļcovu.

Tiesa, vairāki Krievijas mediji trešdien ziņoja, ka Koļcovs noslēdzis savu hokejista karjeru. Viņš turpmāk strādāšot Ufas "Salavat Julajev" sistēmā, kur nodos savas zināšanas jaunajiem aizsargiem.

Pats aizsargs medijā "allhockey.ru" ceturtdien komentējis savus nākotnes plānus, atklājot to, ka vēl slidas nav kāris uz nagliņas.

"Pēc nelielas pauzes no hokeja esmu spēka un apņēmības pilns atgriezties uz ledus kā profesionālis vēl vismaz vienu sezonu. Ir piedāvājumi gan spēlēt, gan strādāt hokejā citā statusā. Domāju, ka pāris dienu laikā pieņemšu lēmumu, apspriežoties ar ģimeni," pauda Koļcovs.

Hokejists ir 2011.gada Gagarina kausa ieguvējs "Salavat Julajev" sastāvā.

2002.gadā viņu NHL drafta otrajā kārtā ar 49.numuru izraudzījās Vankūveras "Canucks", taču tālāk par spēlēšanu AHL hokejists netika, gandrīz visu karjeru aizvadot Krievijā. 

Aizsarga pēdējais klubs KHL bija Jekaterinburgas "Avtomobilist", kura sastāvā viņš 2018./2019.gada sezonā aizvadīja deviņus mačus un guva divus rezultativitātes punktus ar piespēlēm.

Rīgas "Dinamo" joprojām ir vienīgais KHL klubs bez galvenā trenera. Komandai nav apstiprināta budžeta un oficiāls līgums tikai ar vienu hokejistu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu