Tambijevs: Pārrunas ar Rīgas "Dinamo" ne pie kā nenoveda

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Leonīds Tambijevs
Leonīds Tambijevs Foto: hcadmiral.ru

Pārrunas ar Rīgas "Dinamo" kluba vadību par galvenā trenera amatu ne pie kā nenoveda, atklāja hokeja speciālists Leonīds Tambijevs.

Tambijevs iepriekš bija viens no Rīgas "Dinamo" komandas galvenā trenera amata kandidātiem, taču pārrunas ar kluba vadību bija nesekmīgas.

Ārzemju medijos pavīdēja informācija, ka Tambijevs bija kandidāts arī uz cita Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba galvenā trenera posteni - Kazahstānas komandai Nursultanas "Baris".

Tomēr pavasara beigās Tambijevs kļuva par Krievijas Augstākās līgas (VHL) komandas Novokuzņeckas "Metallurg" galveno treneri. Kluba mājaslapā publicēta intervija, kurā viņš komentējis interesi no KHL klubiem. 

"Ar "Dinamo" - jā, "Baris" - tās droši vien bija tikai baumas. Neviens no "Baris" sistēmas ar mani nesazinājās. Bija pārrunas ar Rīgu, taču tās ne pie kā nenoveda, tāpēc par to nav vērts runāt," pastāstīja Tambijevs.

Aizgājušajā pavasarī Tambijevs parakstīja līgumu ar Vladivostokas "Admiral", bet 1. aprīlī kļuva zināms, ka šī komanda nākamajā sezonā KHL čempionātā nepiedalīsies. Vēlāk abu pušu ceļi šķīrās.

"Nekad neesmu slēpis, ka vēlos strādāt ar KHL komandu. Bet, lai strādātu KHL, ir jāparāda labs rezultāts VHL. Tad treneris būs pieprasīts arī KHL, jo visi speciālisti redzēs rezultātu," uzskata Tambijevs.

49 gadus vecais Tambijevs iepriekšējā sezonā vadīja Karagandas "Sarjarka" vienību, ar kuru kļuva par Petrova kausa ieguvēju. 

Pirms tam Tambijevs līdz VHL čempiontitulam aizveda arī Sanktpēterburgas "Dinamo" komandu. 

Divas reizes sezonas beigās Tambijevs oficiāli ir atzīts par VHL labāko treneri, bet 2015. gadā kopā ar "Sarjarka" viņš kļuva par regulārā čempionāta uzvarētāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu