Skandalozā pašmāju blogere Yana Bruk vēl aizvien sašutusi par kailbilžu ar Latvijas karogu skandālu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram/"Apollo"

Pērn Latvijas neatkarības proklamēšanas 101. gadadienas priekšvakarā populārā rīdziniece un blogere Yana Bruk publiskoja visnotaļ pikantu fotosesiju ar Latvijas karogu, kas radīja lielu ažiotāžu. Nu "Pāļa bazars" jaunākajā raidījumā blogere pastāsta, ka vēl aizvien nesaprot, kāpēc cilvēki to ir tik negatīvi uztvēruši.

2019. gadā fotosesijas kadrus Yana ievietoja sava "Instagram" konta "storijos", jeb ziņās, kas automātiski pazūd pēc 24 stundām. Attēlos sievietes kailumu sedza vien Latvijas Republikas karogs.

Ceturtdien, 9. jūlijā, iznāca jaunākā "Pāļa bazara" epizode un pie raidījuma vadītāja Jāņa Krīvēna viesojās trīs pašmāju influenceres un seriāla "Lieli muļķi" aktrises Elīna Pakalna, Yana Bruk un Beāte Bērziņa.

Viens no Krīvēna jautājumiem aktrisēm bija, vai viņas bieži saņem sabiedrības nosodījumu par ievietoto saturu sociālajos tīklos.

"Mani ļoti "heitoja", kad es uzņēmu kailbildes ar Latvijas karogu!" Yana Bruk vēl aizvien atceras, kādu ažiotāžu izraisīja viņas kailbildes ar Latvijas karogu. Viņa uzsvēra, ka viss, ko viņa gribēja, bija izrādīt savā veidā mīlestību pret savu dzimteni.

"Mani sauca par krievu okupantu, jautāja - ko tu dari ar mūsu karogu. Es rādīju savu mīlestību..." uzsver Bruk.

Gan Krīvēns, gan Beāte sāka par šo tematu diskusiju, norādot, ka jebkas, kur tiek izmantots Latvijas karogs, tiek nopelts. Raidījuma vadītājs izvirzīja pieņēmumu, ka tā tas varētu būt latviešu sabiedrībā, jo "mēs esam maza nācija". Minot kā piemērus gan ASV, gan Krieviju, ka viņi savus valsts karogus izmanto visur, pat uz apakšveļas.

Atgādinām, ka influencere sarunā ar portālu "Rus.Tvnet" paziņojusi, ka šādā veidā vienīgi vēlējusies paust savu patriotismu. "Sekoju amerikāņu patriotisma tradīcijai, kurā pietiekami bieži sastopamas "pin-up" stila modeles, kuras fotografējas ar ASV nacionālajiem simboliem, šādā veidā izrādot savu atbalstu karavīriem ārzemēs.

Šāda estētika - ietīšanās karogā - redzama arī tādām skaistulēm kā dziedātājām Lanai Del Rejai un Kešai. Izlēmu izrādīt savu mīlestību Latvijai, valstij, kurā dzīvoju," paskaidroja Yana Bruk.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu