Krievijas popzvaigzne Ņuša kardināli mainījusi vizuālo tēlu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu mūziķe Ņuša nav no dāmām, kura bieži krasi mainītu savu izskatu. Sieviete vairākus gadus pieturējās pie noteikta matu griezuma, taču tagad mūziķe pārsteigusi savus fanus ar pavisam jaunu imidžu. 

No gaišas brunetes Ņuša kļuvusi par persiku krāsas matu īpašnieci. Fanu un kolēģu viedokļi par dziedātājas vizuālajām pārmaiņām ir neviennozīmīgi. Daudzi atbalsta Ņušas pārmaiņas, kamēr citi saka, ka tie ir tikai dziedātājas centieni izskatīties jaunākai. 

Zvaigznes personīgais stilists visā matu garumā ieviesis siltu persiku nokrāsu un pat dažas rozā šķipsnas. Daudzi fani spēja ātri pierast pie jaunā dziedātājas tēla un pievērsa lielāku uzmanību fotogrāfijas aprakstam, kuru pievienojusi Ņuša. Dziedātāja apspriedusi svarīgu jautājumu, kas saistīts ar vides situāciju valstī un cilvēku attālināto darbu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сегодня утром, обсуждаем с мужем новости и очень вдохновило заявление, что более 70% компаний Москвы планируют восстановиться до конца года?? Почти всем нам пришлось пересмотреть свои стратегии и цели, определить приоритетные направления, оптимизировать и сократить затраты... И я думаю, не просто так ✨ Уровень экологии пошёл вверх! Перейдя на удалёнку, транспортные расходы сотрудников и выхлоп газов сократился♻️Рестораны перестали печатать меню на бумаге и предложили онлайн-меню✔️ Переработка отходов стала промышленного масштаба, а малый бизнес, как и мой @nyu_cycle, всё чаще обращается к теме вторсырья? А ассортимент товаров и услуг пересмотрен на потребности внутреннего рынка и его развитие! Как вы проходите этот период??? Что поменяли в своих взглядах на экологию и расходы? Вот такая сегодня #экосреда ?

A post shared by Nyusha (@nyusha_nyusha) on

Pēc dziedātāja Ņušas teiktā, sakarā ar to, ka cilvēki pārstāja doties uz darbu ir uzlabojusies ekoloģiskā situācija. Pārejot uz attālinātu darba procesu, ievērojami samazinājušies gāzu izmeši.

"Restorāni pārtrauca drukāt ēdienkartes uz papīra un piedāvāja tiešsaistes izvēlni. Atkritumu pārstrāde ir pārgājusi rūpnieciskā mērogā, un mazie uzņēmumi arvien vairāk izvēlas tieši pārstrādājamu materiālu," zvaigzne sacīja savā Instagram.

Pirms dažām nedēļām dziedātāja sāka ražot savu apģērbu līniju no pārstrādātiem džinsiem. Soliste piebilda, ka viņas uzņēmumam ir jāpārskata stratēģija un mērķi, jānosaka prioritārās jomas un jāsamazina izmaksas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu