Iekšlietu ministram Covid-19 tests ir negatīvs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sandis Ģirģens (KPV LV) Latvijas Futbola federācijas kongresā.
Sandis Ģirģens (KPV LV) Latvijas Futbola federācijas kongresā. Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas Futbola federācijas (LFF) kongresā 3. jūlijā klātesošajam iekšlietu ministram, LFF prezidenta kandidātam Sandim Ģirģenam (KPV LV) veikts Covid-10 tests, kurš ir negatīvs, aģentūrai LETA apliecināja ministra padomniece Beata Jonite.

Premjers Krišjānis Kariņš (JV) valdības sēdē atklāja, ka Ģirģens patlaban atrodas pašizolācijā. Viņu aizvieto ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs (KPV LV).

LETA jau rakstīja, ka LFF aicinājusi personas, kas 3. jūlijā "Elektrum" Olimpiskajā centrā apmeklēja kongresu, veikt Covid-19 pārbaudes.

Pēc 3. jūlijā notikušā kongresa noskaidrojies, ka vienai personai, kura piedalījās pasākumā, ir konstatēta saslimšana ar Covid-19. Tāpēc drošības labad pārējie iesaistītie tiek aicināti veikt nepieciešamās pārbaudes.

Lai arī LFF pieejamā informācija liecina, ka kongresa norises dienā attiecīgā persona nav izjutusi nekādus saslimšanas simptomus un ar tādiem saskārusies tikai vairākas dienas pēc kongresa, LFF drošības nolūkos operatīvi pieņēmusi vairākus lēmumus.

Trešdienas vakarā sociālajā vietnē "Facebook" LFF kongresā uz valdes locekļa amatu kandidējušais Guntars Indriksons publicēja ierakstu, kurā vēstīja, ka ir inficējies ar Covid-19, par ko uzzinājis 8. jūlijā. Amatpersona aprakstīja notikušā apstākļus, paziņojuma beigās norādot, ka jau jūtas labāk, taču tāpat vēlējies informēt sabiedrību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu