Video ⟩ Publiskots jauns video no Jefremova izraisītās traģiskās avārijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Iepriekš plašsaziņas līdzekļos jau tika publiskoti video no negadījuma vietas, nu Andreja Malakhova jaunākajā raidījumā "Live" tika publiskots jauns video no liktenīgajiem mirkļiem.

Zināms tiesu eksperta veiktās ekspertīzes novērtējums par negadījuma video.

"Mēs redzam čības. Mēs redzam, kas aktierim ir mugurā. Neskatoties uz to, mūsu valstī katru gadu notiek vairāki desmiti tūkstoši negadījumu, no kuriem 80% gadījumu nav video, un cilvēka vainu pierāda daudzie izmeklējumi. Esmu pārliecināts, ka ir veiktas pārbaudes, kas apstiprina šīs vai citas personas vainu. Šis video neko nenozīmē," pauda eksperts.

Studijā atkal parādījās avārijā mirušā Sergeja radinieki un ģimenes advokāts Aleksandrs Dobrovinskis.

"Mēs nevēlamies viņu iznīcināt. Viņam ir tiesības uz aizsardzību, viņam ir tiesības uz līdzjūtību pret viņu. Jā, zināmā mērā mēs viņam jūtam līdzi. Bet es atvainojos, viņš pats pie tā bija vainīgs.

Mums nav nepieciešami ne 12 gadi, ne 20. Mēs piekrītam jebkuram tiesas lēmumam," ģimenes nostāju skaidroja mirušā Zaharova brāļa sieva Tatjana Zaharova.

Raidījumā bija uzaicināts arī negadījuma aculiecinieks.

"Tajā mirklī neviens nezināja, kas ir kāds mākslinieks vai kurš? Nedaudz vēlāk mēs uzzinājām, ka tur bija Mihails Jefremovs, saprotiet? Man šķiet, ka tur tiešām brauca Jefremovs. Bet tas nav kā pierādījums: es nekad to neuzrakstīšu kā liecību, jo, cik es varēju pateikt, man šķiet. Neatkarīgi no tā, ko es gribu pateikt, es viņam arī jūtu līdzi."

Jau ziņots, ka  8. jūnija vakarā Mihaila Jefremova vadītais automobilis "Jeep Grand Cherokee" iebrauca pretējā joslā un ietriecās vieglajā furgonā "Lada", saduroties ar vēl vairākām automašīnām.

Sākotnēji pret Jefremovu, kurš aizturēšanas brīdī bija acīmredzamā reibumā, tika ierosināta lieta par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu. Furgona vadītāja stāvoklis pēc sadursmes bija smags. 9. jūnija rītā medijs "Baza" ziņoja, ka vīrietis slimnīcā esot nomiris.

Pēc avārijas Jefremova asinīs konstatēta 2,1 promile alkohola.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu