Pēc konstatēta Covid-19 gadījuma Vaņinam jādodas karantīnā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andris Vaņins
Andris Vaņins Foto: Sanita Sparāne (Latvijas Futbola federācija)

Latvijas futbola izlases vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētajā Šveices augstākās līgas klubā "Zurich" konstatēts viens koronavīrusa inficētais, kā rezultātā visam klubam turpmākās desmit dienas nāksies pavadīt karantīnā, piektdien ziņo vienība.

Kluba mājaslapā publicētā informācija vēsta, ka ar vīrusu inficējies aizsargs Mirlinds Kreziu. Futbolistam saslimšana ar vīrusu tika noteikta piektdien, bet iepriekš viņš sajutis vieglus slimības simptomus, tāpēc treniņos nepiedalījās.

Futbolists šobrīd jau jūtas labāk un ievēro karantīnu.

Komandas arī ziņoja, ka sestdien visam personālam un futbolistiem būs jāveic pārbaudes. Tas gan "Zurich" medicīnas personāla ciešā uzraudzība nav liedzis turpināt gatavošanos nākamajam mačam.

Tikmēr jau otrais kluba paziņojums vēstīja, ka futbolisti un pārējais personāls nākamās desmit dienas būs spiesti dzīvot karantīnā. Šī iemesla dēļ nebūs iespējams aizvadīt 11. un 14.jūlijā paredzētās spēles.

Paziņojumā teikts, ka karantīna jāievēro tiem kluba locekļiem, kuri pirms trim dienām piedalījās mačā ar Neišateles "Xamax".

Tas nozīmē, ka arī uz rezervistu soliņa sēdējušais Vaņins turpmākās desmit dienas pavadīs karantīnā.

Cīrihes klubs par situāciju nometnē jau informējis Šveices Futbola federāciju.

"Zurich" nākamais duelis bija paredzēts sestdien pret Roberta Uldriķa pārstāvēto "Sion".

Turnīra vicelīdere ar 58 punktiem ir "St. Gallen", kas aizvien nav devusi iespēju Danielam Ontužānam. Vaņina komanda pēc 29 spēļu kārtām ar 42 punktiem ieņem piekto vietu, "Sion" ar 27 punktiem ir astotā, bet pēdējā, desmitā, pozīcijā ar 23 punktiem ir "Xamax".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu