Vjetnamā piedzimis puisēns ar savas mammas kontracepcijas spirāli rokās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Khoa sản 2 - Bệnh viện đa khoa quốc tế Hải Phòng

Mediķus pārsteigt ir grūti, taču kādam mazulītim Vjetnamā tas ir izdevies - viņš piedzimis, rokās turot kontracepcijas spirāli, ziņo portāls "Vice".

Em bé rất dũng cảm, phá tan phương pháp KHHGĐ của mẹ để gia nhập bằng được ‘’bể khổ’’ cùng nhân loại! ? Thật tuyệt vời! #san2dkqthp #san2dakhoaquoctehaiphong #embedungcam #vongtranhthai

Posted by Khoa sản 2 - Bệnh viện đa khoa quốc tế Hải Phòng on Pirmdiena, 2020. gada 29. jūnijs

Pēc puisēna piedzimšanas pārsteigtais ārsts uzņēma fotogrāfijas un otrdien, 30. jūnijā, tās publicēja vietnē "Facebook". Bildes ar "patīk" atzīmējuši vairāk kā 3700 cilvēku, bet ar tām dalījušies gandrīz 4500 cilvēku.

"Pēc dzemdībām nodomāju, cik neparasti ir tas, ka viņš rokās sev iespiedis spirāli, tāpēc uzņēmu bildes. Neiedomājos, ka tās iegūs tik lielu cilvēku atsaucību," stāsta mediķis.

Puisēna 34 gadus vecā mamma par labu kontracepcijas spirālei lēma pirms diviem gadiem.

Tās ir 99% efektīvas, un iespēja ieņemt bērniņu ar to ir daudz mazāka, nekā izmantojot prezervatīvus vai kontracepcijas tabletes. Lai arī grūtniecības iestāšanās risks, lietojot hormonālo kontraceptīvo spirāli, ir ļoti niecīgs, tomēr, ja grūtniecība iestājas, pastāv risks nopietnām problēmām. Piemēram, ārpusdzemdes grūtniecība, infekcijas vai spontānais aborts.

Par spīti tam, sievietes grūtniecība noritēja labi un veselais puisēns veiksmīgi pievienojies savai jaunajai ģimenei.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu