Usmans cīņā pret Masvidalu uz "Cīņu salas" aizstāv savu titulu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Jauktās cīņas mākslas (MMA) "UFC 251" turnīrā, kas risinājās "Cīņu salā" Abū Dabī (AAE), Kamars Usmans aizstāvēja savu titulu cīņā pret amerikāni Horhe Masvidalu.

Tā bija "UFC 251" galvenā cīņa svara kategorijā līdz 77,1 kilogramam.

Visai pārliecinošu uzvaru izcīnīja 33 gadus vecais Usmans, kurš guva panākumu piecos raundos. Tiesneši lēma vienprātīgi - 49-46, 50-45, 50-45, uzvaru atvēlot Nigērijā dzimušajam Usmanam. 

Usmans svinēja savu 16. uzvaru pēc kārtas, bet UFC rīkotajos turnīros viņam 12. panākums pēc kārtas. Tieši tikpat daudz ir Krievijas zvaigznei Habibam Nurmagomedovam. 

Sākotnēji Usmanam bija paredzēta cīņa ar Gilbertu Bērnsu, bet brazīlietis nedēļu pirms dueļa inficējās ar Covid-19. 

Čempiona Usmana karjeras bilance ir 17 uzvaras un 1 zaudējums. Savukārt Masvidala statistika ir 35 uzvaras un 14 zaudējumi.

Citā cīņā krievu cīkstonis Pjotrs Jans piektajā raundā pārspēja brazīlieti Hosē Aldo, kurš piedzīvoja jau trešo zaudējumu pēc kārtas. 

27 gadus vecais Jans uzvarēja ar tehnisko nokautu, tiekot pie savas 15. uzvaras 16 cīņās. Viņš kļuva par čempionu 61,2 kilogramu divīzijā.

Vēl vienā cīņā austrālietis Aleksandrs Volkanovskis cīņā par čempiona jostu 65,8 kilogramu divīzijā pieveica šīs divīzijas leģendu Maksu Holoveju. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu