Tamāra Globa atklāj augusta veiksmīgākos Zodiaka pārstāvjus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tamāra Globa.
Tamāra Globa. Foto: instagram.com/tamaragloba

Lai arī ikkatram no mums mēdz būt labāki un sliktāki mirkļi, dažkārt veicas tā, ka ir grūti nepieļaut kādu augstāku spēku līdzdalību. Slavenā krievu astroloģe Tamāra Globa apgalvo, ka zvaigžņu stāvoklis augustā trīs Zodiaka pārstāvjiem dāvās patiešām lielu veiksmi.

Lauva

Astroloģe apgalvo, ka šīs karaliskās Zodiaka zīmes pārstāvjiem debesu spīdekļi vasaras pēdējā nedēļā dāvās patiesi lielu veiksmi - Lauvas zīmē dzimušie droši var iesaistīties šķietami riskantās avantūrās, dažādos projektos un pat izmēģināt veiksmi loterijā, jo pastāv liela iespēja, ka rezultāts būs ļoti pozitīvs.

Globa stāsta, ka vasaras noslēgumā bez īpašas piepūles īstenosies šo cilvēku kvēlākie sapņi un ieceres. Visai ticams, ka nāksies saskarties ar daudziem pārsteigumiem, taču tie būs patīkami. Vienīgais, par ko brīdina zvaigžžu pazinēja - šis nebūs īstais mirklis, kurā izrādīt agresiju pret līdzcilvēkiem, jo tas ātri vien var izbojāt visa mēneša pozitīvo enerģiju.

Svari

Šiem gaisa stihijas pārstāvjiem Visums augustā ļaus realizēt visas savas vēlmes un ieceres, taču ar vienu nosacījumu - šiem cilvēkiem būs apzināti jāiet pretī savam izvēlētajam mērķim un jāizvairās no domām par padošanos vai bezpalīdzību.

Profesionālajā jomā šiem cilvēkiem gaidāma strauja un mērķtiecīga izaugsme - jo vairāk viņi darīs, jo lielāka būs atdeve un, attiecīgi, rezultāts. Globa apgalvo, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir visas iespējas šajā laika periodā paozitīvi izmanīt savu dzīvi uz ilgu laiku - viss būs atkarīgs tikai no viņu mērķtiecīguma.

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem patiesu laimi dzīvē bieži vien traucē sasniegt neizlēmīgums un nepašpārliecinātība. Augustā zvaigznes šiem cilvēkiem sniegs zināma veida "dāvanu" - enerģijas pieplūdumu, kas ļaus rīkoties drosmīgāk un aktīvāk visās dzīves sfērās.

Ūdensvīriem, pēc Tamāras Globas domām, augustā būs tikai viens uzdevums - sakopot savas domas un spert pirmo soli, jo par pārējo parūpēsies astroloģiskie apstākļi. Šis ir labs laiks sen plānotu darbību veikšanai, kā arī kardinālām izmaiņām dzīvē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu