Didrihsone komentē savu preču sortimentu: Nav iespējams vienam cilvēkam uzšūt veikalu! (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/didrihsoonee

Influencere Elīna Didrihsone, kuras apģērbu veikals "Butterfly" nonācis PTAC un VID redzeslokā, vērsusies pie saviem sekotājiem, skaidrojot, cik daudz no preču sortimenta ir pašu radīts. 

Jau vēstījām, ka kādreizējā šovu zvaigzne Kristīne Miljone (šovā "Okartes skatuve" pieteica sevi kā Crystal) vietnē "Facebook" 2. jūlijā publiskoja ierakstu, kurā salīdzina "Butterfly" apģērbu sortimentu ar populārajā Ķīnas internetveikalā "AliExpress" pieejamajām precēm. Sieviete dalījusies ar "Butterfly" un "AliExpress" publiskotajiem foto, apgalvojot, ka tie ir vieni un tie paši apģērbi.

Taču ieraksta komentāros Didrihsones sekotājas atklāj, ka viņa savas uzņēmējdarbības pirmsākumos esot sacījusi, ka apģērbu sortimentā ir pašu darinātas drēbes, kuras šujot viņas mamma. 

Nu Didrihsone paskaidrojusi, ka patiešām viņas veikalā ir pieejamas mammas darinātas lietas, taču to ir ļoti maz. 

"Tie, kas man seko jau no pašiem pirmsākumiem un cītīgi klausās manos "storijos", ir noteikti dzirdējuši un piefiksējuši, ka tik tiešām ir lietas, kuras šuj mana mammīte. Bet tās ir ļoti maz lietas. Es par viņām tad arī pasaku, paskaidroju, un lieku jums to zināt.

Nav iespējams vienam cilvēkam uzšūt veikalu,

nav iespējams pat atšūt vairākas kleitas dienā - tas ir tiešām ļoti smags darbs, tāpēc, protams, mums šādas opcijas nav. Bet ir firmas lielas, kas to dara, ja? Bet, dodot darbu arī mammītei un dodot iespēju arī viņai strādāt, mums reizēm ir šādas idejas.

Tās ir bijušas volānblūzes, bantīšblūzes, korseškleita, maskas mamma šuva un tagad tie ir jaunie svārki.

Daži produkti! (..) Gribu jums dot zināt, ka tad, kad tas būs šūts vai nu Latvijā vai tas būs izgatavos tepat, pie mums, es noteikti to pieminēšu katrā "storijā", lai nerodas domstarpības," vietnē "Instagram" paskaidroja Didrihsone.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu