Kivičs skandālā ar žurnālisti vaino arī Dzemdību namu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Trešdien, 8. jūlijā, Andris Kivičs ar sievu Lieni pavēstīja par savas meitiņas Mias nākšanu pasaulē, parādot, ka viņi atgriežas mājās no Rīgas Dzemdību nama. Dodoties mājup pāri piemeklējis skandāls, kuru nu mūziķis noveļ uz Dzemdību nama "slepenā ziņotāja" pleciem. 

Atgādinām, ka pie ēkas Kivičam izveidojās konflikts ar kādu žurnālisti, kas pāri sagaidījusi pie ēkas un sākusi abus fotografēt un filmēt.

Nu mūziķis dalījās ar video, kurā pastāstīja par notikušo.

"Es neesmu ar mieru, ka filmē manu bērnu, atņemu viņai telefonu un viņa izsauc policiju, un tanī brīdī Andris un Liene Kiviči ir, iespējams, vienīgais pāris Latvijā, kurš pamet Dzemdību namu pēc darīšanas ar policiju un policijas eskortu," skaidroja mūziķis.

Kā atklāja Kivičs, viņš sievietes telefonu spēcīgi aizmetis puķu dobē, tomēr sievietei to izdevies atgūt un saglabāt iemūžinātos kadros. 

"Kas man visvairāk sāp? Skaidrs, ka avots is Rīgas Dzemdību nams. Vēl trīs minūtes pirms mēs nācām ārā tur nebija neviena. Un tad, kad Liene parakstīja augšā papīrus, no Dzemdību nama bija zvans, ka tagad viņi nāk ārā. Jo minūtes trīs pirms tam tur nebija neviena, neviena mašīna."

"Un es par Dzemdību namu varu teikt tikai to labāko, gan par administrāciju, gan par mūsu kolosālo vecmāti, gan ārstiem, bet Dzemdību namā ir ziņotājs, kas ziņo dzeltenajai presei to, kad nāks Kivičs un Liene ārā. Un man, godīgi sakot, tas ļoti sāp, ka tāda iestāde, kas ir klāt, kad pasaulē rodas jauns cilvēks, sadarbojas ar *** kantoriem," video norāda Kivičs. 

Foto: Aculiecinieka iemūžinātais Kiviču konflikts pie Dzemdību nama

Atgādinām, ka Valsts policijas pārstāve portālam TVNET apstiprināja, ka šāds izsaukums patiešām ir bijis, uz notikuma vietu devās Brasas iecirkņa patruļpolicisti.

Konflikts gan esot atrisināts uz vietas un nekādi iesniegumi neesot rakstīti.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu