Pirmsspēles "modes skate" tiek atcelta - NBA spēlētājiem uz spēlēm jāierodas formas tērpos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rasels Vestbruks
Rasels Vestbruks Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājiem uz spēlēm būs jāierodas vienādos formas tērpos, vēsta ESPN. Iepriekš šādi ģērbšanas ierobežojumi basketbolistiem nebija.

View this post on Instagram

Hussle & Motivate ?? #whynot

A post shared by Russell Westbrook (@russwest44) on

NBA klubu spēlētājiem pirms spēlēm savos viesnīcas numuros būs jāsaģērbjas formas tērpos, un pēc tam ir paredzēts 15 minūšu brauciens līdz spēles norises vietai. Visi komandas spēlētāji ar šo apģērbu varēs piedalīties pirms spēles iesildīšanās treniņos.

Daudziem basketbolistiem būs jāatvadās no sava spilgtā ģērbšanās stila ar ko iepriekš devās uz NBA spēlēm. Tādiem spēlētājiem kā Rasels Vestbruks, P. Dž. Takers, Kails Kuzma, Kellijs Ubre un Šejs Gildžes-Aleksandrs pirmsspēlēs apģērbs ir svarīga mārketinga sastāvdaļā. Šiem spēlētājiem ir noslēgti speciāli līgumi, kur viņi saņem atalgojumu arī par konkrēta brenda nēsāšanu ārpus basketbola laukuma.

"Tas ir traki," sacīja Tukers. "Man ģērbšanās stils palīdz noskaņoties spēlei."

Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc NBA grib ieviest šādas izmaiņas - zāles nav aprīkotas ar dušām, un līgas pārstāvji negrib, lai spēlētāji lieki mainītu apģērbu nemazgājušies.

Līga grib, lai basketbolisti 40 minūtes pēc spēles pamet arēnu un atgrieztos atpakaļ savos viesnīcās numuros.

Pēdējo divu gadu laikā daudzi līgas spēlētāji pastiprināti pievērsa uzmanību savam apģērbam dodoties uz spēli.

"NBA modes aspekts pavēra durvis daudziem jauniem līdzjutējiem. Tas bija āķis kā pievilināt jaunu auditoriju," sacīja Īans Perno (Ians Pierno), radošais NBA producents.

Līga jau ir nodrošinājusi visiem spēlētājiem un komandas personālam sejas maskas kā daļu no viņu ierašanās paketes Orlando. Ierodoties uz spēlēm, spēlētājiem būs iespēja nēsāt līgas piedāvātās maskas, komandas piedāvātās sejas maskas vai pašu izvēlētās sejas maskas.

Sezona solās atsākties 31. jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, klubiem tiekoties "Disney’s ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu