Sana Timma komentē šķiršanos no bijušā vīra un viņa attiecības ar Sedokovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas sieva Sana pēc vīra sānsoļa ar Krievijā iemīļoto dziedātāju Annu Sedokovu vairākkārt publiskojusi emocionālus ierakstus, kuros atklāj savas sajūtas par šķiršanos. Arī tagad, atbildot uz fanu jautājumiem, viņa dalījās viedoklī par notikušo.

Vietnē "Instagram" viņa vaļsirdīgi atbildēja uz dažādiem jautājumiem par savu dzīvi. Vairāki no tiem bija tieši par attiecībām ar viņas bijušo vīru un abu kopīgā dēla Kristiana tēti Jāni Timmu.

Uz jautājumu par to, kādēļ tad viņa izšķīrās ar dēla tēvu, Sana rakstīja: "Arī es tā īsti nezinu, kā pēkšņi viss var tā sabrukt... Jāpalaiž vienkārši vīrs viens pats uz Maskavu!" 

Kāds sievietes sekotājs pauda neizpratni par to, kādēļ viņa nav cīnījusies par Jāni un "palaidusi" basketbolistu pie krievu mūziķes.

"Cīnījos, pat pārāk ilgi, zaudējot 14 kg no stresa, bet ar laiku jau tikai saproti, ka nelaižot vaļā, nodari sev lielākus postījumus, nekā vienkārši atlaižot... Mēs jau viens otram nepiederam, man viņu, protams, tāpat ir žēl, bet tā ir viņa dzīve un viņa dzīves mācības, caur kurām arī es guvu savas," atbildēja Sana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sana Timma (@sana_timma) on

Atgādinām, ka Jānis Timma par šķiršanos no sievas un dēla mātes Sanas Timmas paziņoja 2019. gada septembra sākumā sociālajos tīklos. "Pirms vairāk nekā pusgada es pašķiros no mana dēla mātes un sāku jaunu dzīvi. Šodien man svarīgākais ir parūpēties par manu mīļo dēlu Kristianu." 

Pati Sana nu jau izdzēstā ierakstā publiski apstiprināja, ka vīrs viņu krāpis. "No sava vīra tikko uzzināju, ka pirms gada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet zinu to, ka pirms pusgada tu sāki mani krāpt. (..) Vai tā kuce, kurai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem, ir tā vērta? Un vai zināji, ka neesi viņai vienīgais vīrietis šobrīd?" tā publiski izteikusies Sana Timma, liekot noprast, ka runa ir tieši par Sedokovu. 

Jānis un Anna savas attiecības apstiprināja pērnā gada oktobra sākumā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu