Ezerā atrastā "Radīti skatuvei" zvaigzne pirms noslīkšanas izglābusi četrgadīgo dēlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Piru ezerā 13. jūlijā tika atrasts bez vēsts pazudušās aktrises un seriāla "Radīti skatuvei" zvaigznes Naijas Riveras līķis. Kā nu noskaidrojies, sievietei pirms noslīkšanas izdevies izglābt un iecelt laivā savu dēlu.

Atgādinām, ka Rivera noīrēja laivu, lai kopā ar četrus gadus veco dēlu dotos izbraucienā pa ezeru Kalifornijā. Dēliņš tika atrasts viens pats laivā, aktrises meklēšana turpinājās.

Riveras dēls izmeklētājiem pastāstīja, ka viņa māte iecēlusi viņu atpakaļ laivā, pēc tam puisēns redzējis, kā viņa pazūd zem ūdens. 

"Viņai acīmredzot bija pietiekami daudz enerģijas, lai ieceltu dēlu laivā, bet nepietika enerģijas, lai glābtos pati," preses konferencē sacīja apgabala šerifs. 

Puisēns laivā tika atrasts aizmidzis un ar glābšanas vesti mugurā aptuveni trīs stundas pēc tam, kad viņi devās braucienā, aizsākoties piecas dienas ilgiem pazudušās aktrises meklējumiem. 

Māte un dēls bija devušies peldēties, kas bija atļauts tajā ezera daļā, sacīja šerifs. Sievietei mugurā nebija glābšanas vestes. 

Izmeklētāji uzskata, ka Rivera noslīka nejauši un, visticamāk, viņas ķermenis bija iepinies ezera zālēs vairākas dienas, pirms uzpeldēja. 

Ūdenslīdēji jau bija rūpīgi pārmeklējuši teritoriju, kur viņa tika atrasta, bet ūdenszāles bija paslēpušas viņas ķermeni duļķainajā ūdenī. 

Laivas brauciena laikā Rivera videozvanā sakontaktējās ar ģimenes locekļiem, un glābēji pēc tam izmantoja šos kadrus, lai redzētu norādes uz vietām, kur viņa varētu būt pazudusi.

Rivera plašāku atpazīstamību ieguva seriālā "Glee" ar Santanas Lopezas lomu. Viņa seriālā filmējās no 2009. līdz 2015. gadam.

Aktrise mirkli pirms pazušanas dalījusies ar fotogrāfiju vietnē "Twitter", pie tās vēstot: "Mēs divi vien."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu