Foto un video ⟩ Interneta sensācija jeb kaķis ar divām sejām svin gada jubileju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/@duotwofacedcat

Kaķene Duo ir viens no retajiem minčiem, ko dēvē par Jāna kaķiem, jo viņai ir divi purniņi. Ierasti šie kaķi nedzīvo pārlieku ilgi, taču otrdien, 14. jūlijā, Duo apritējis gads.

"Duo šodien paliek gads!!! Viņa ir stiprs, ņiprs kaķēns un tāda cīnītāja. Savā gada ilgajā mūžā viņa ir tikusi pāri dažādiem sarežģījumiem un izcīnījusi savu vietu zem Saules. Viņa mīl dzīvi un vēlas to pavadīt rotaļājoties, našķējoties un spēlējoties ar saviem kaķu brāļiem un māsām," pie ieraksta kaķenes oficiālajā "Facebook" lapā raksta tās saimnieki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duo The Two Faced Cat (@duotwofacedcat) on

Duo sociālajos tīklos seko vairāk cilvēku nekā pulkam viedokļu līderu. Sociālajā tīklā "Facebook" kaķenes gaitām seko līdzi vairāk nekā 288 000 cilvēku, bet vietnē "Instagram" par šo dabas brīnumu priecājas ap 34 000 ļaužu.

Duo is just over 10 months and 1 week old today! Amazing how time flies. It’s been a while since my last post and I...

Posted by Duo the two-faced cat on Sunday, May 24, 2020

Kaķi ar divām sejām tiek dēvēti par Jāna kaķiem. Tie tā tiek saukti par godu romiešu dievam Jānam, kuram ir divas sejas - viena, kas skatās pagātnē, otra, kas raugās nākotnē.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duo The Two Faced Cat (@duotwofacedcat) on

Tāpat šie neticami retie Jāna kaķēni nenodzīvo pārlieku ilgi, izņemot Franku un Luiju - kaķi ar divām sejām -, kurš nodzīvoja 15 gadus, 2006. gadā iekļūstot Ginesa pasaules rekordu grāmatā.

View this post on Instagram

Rolling over for afternoon belly rubs.

A post shared by Duo The Two Faced Cat (@duotwofacedcat) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu