Anglijā vīrietis atņem sev dzīvību simtiem cilvēku priekšā "Facebook" tiešraides laikā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džonatans Beilijs
Džonatans Beilijs Foto: twitter.com

Pagājušajā sestdienā, 11. jūlijā, 50 gadus vecais Džonatans Beilijs izdarīja pašnāvību "Facebook" tiešraides laikā. Neskatoties uz to, ka vairāki desmiti tiešraides skatītāju ziņoja "Facebook" par notiekošo, sociālajam tīklam neizdevās apturēt reāllaika ierakstu, vēstī tabloīds "Mirror".

Beilijs dzīvoja Stafordšīrā. Viņš bija garīgās veselības sludinātājs un narkotiku apkarošanas grupas loceklis, tāpat viņš bija izveidojis sporta zāli. Nekas neesot liecinājis, ka vīrietis varētu spert šādu soli.

Beilijs bija publicējis ierakstu, ka sestdienā viņš grasās pakārties. Pēc Lielbritānijas mediju aplēsēm traģisko tiešraidi vērojuši ap 400 cilvēkiem, no kuriem vairāki desmiti izmisīgi centušies brīdināt par situāciju "Facebook".

Sociālais tīkls pēc traģēdijas nāca klajā ar paziņojumu: "Mēs varam apstiprināt, ka tiešraide tika izdzēsta ļoti drīz pēc tam, kad tā tika aizsākta.

Mēs uzņemamies atbildību par to, lai cilvēki mūsu platformā būtu drošībā un turpināsim ciešu sadarbību ar ekspertiem, lai nodrošinātu atbalstu tiem, kam tas ir nepieciešams."

Beilija meita atvadu ierakstā sociālajā tīklā "Facebook" atklāja, ka tēvam neizdevās saņemt pietiekamu atbalstu un ārstēšanu, jo vīrietis sirdzis ar depresiju. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu