Īrijā bezvēsts pazudušas latvietes lietā nopratināti iespējamie sievietes slepkavas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: bezvests.lv

Izmeklēšanas ietvaros par latvietes Annas Varslavānes un viņas drauga Viljama Maugana pazušanu un iespējamo slepkavību likumsargi apcietinājuši trīs cilvēkus, ziņo portāls "Baltic-Ireland".

Piektdien, 10. jūlijā, Garda ir paziņojusi, ka šīs lietas ietvaros ir aizturēts vēl viens cilvēks. Pāris bez vēsts pazuda pirms pieciem gadiem un visu šo laiku ir notikusi izmeklēšana.

Trešdien plašas meklēšanas operācijas rezultātā vispirms tika aizturēti divi vīrieši un sieviete, bet vēlāk likumsargi aizturēja vēl vienu vīrieti. 

Garda ir aizturējusi "slavena boksera vīriešu kārtas radinieku, bēdīgi slavena noziedznieku grupējuma bosa māsu un kāda slepkavības upura tuvu līdzgaitnieku".

Visi trīs tika nopratināti un tiek turēti aizdomās, ka ir atradušies tuvumā un, iespējams, ir pat bijuši liecinieki latvietes Annas Varslavānes un viņas drauga slepkavībām 2015. gada 14. aprīlī.

Pēc nopratināšanas visi četri aizturētie tika atbrīvoti bez apsūdzību izvirzīšanas un tiek gatavota lieta iesniegšanai ģenerālprokuroram.

Iepriekš ziņots, ka pāris pēdējo reizi tika redzēts 2015. gada 14. aprīlī. Kopš tā laika viņu atrašanās vieta nav zināma.

Gan radinieki, gan likumsargi uzskata, ka abi tika nogalināti un viņu ķermeņi aprakti kādā nezināmā vietā. Sākotnēji Garda veica izmeklēšanu saistībā ar Annas un Viljama pazušanu, bet 2016. gada septembrī tā tika pārkvalificēta par slepkavības izmeklēšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu