Ceturtdienas horoskops: 16. jūlijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 16. jūlijam.

AUNS Šis ir brīdis, kad vajadzētu būt nedaudz piezemētākam, nesteigties veikt darbus, par kuriem neesi ievācis pietiekami daudz informācijas. Nesteidzīgi, rūpīgi pārdomāti lēmumi būs tavu panākumu garants!

VĒRSIS Mēness pāriešana Dvīņu zīmē norādīs uz to, ka veiksmīgākas būs kolektīvas aktivitātes, radošs darbs. Droši vari pievērsties ar reklāmu, mārketingu un jaunu lietišķo kontaktu veidošanu saistītajam.

DVĪŅI Apliecināsi savu dzīvesprieku, atjautību un lielisko humora izjūtu. Ja esi saistīts ar skatuves dzīvi, tev var pavērties jaunas pašizpausmes iespējas. Attiecībās ar mīļoto esi nedaudz diplomātiskāks, savaldīgāks.

VĒZIS Apkārt valdošā steiga var atstāt iespaidu uz koncentrēšanās spējām. Mēģini distancēties no visa, kas rada emocionālu spriedzi, nemieru. Mīļotais cilvēks pratīs palīdzēt atgūt iekšējo līdzsvaru.

LAUVA Būsi gatavs jauniem iekarojumiem. Piedzīvojumu meklētāja gars liks dažām Lauvām iesaistīties diezgan avantūristiskos pasākumos. Svarīgi neļauties vieglas peļņas vilinājumam, vairāk domāt par sekām.

JAUNAVA No psiholoģiskā viedokļa saspringta diena. Tava nervu sistēma var izrādīties uzņēmīgāka pret ārējiem kairinājumiem. Šobrīd vēlams atturēties no paaugstinātas garīgās slodzes.

SVARI Ar līdzgaitniekiem sapratīsies burtiski no pusvārda. Šis ir piemērots brīdis, lai organizētu dažādas radošās aktivitātes, ģenerētu jaunas idejas, meklētu atbalstītājus savu ieceru īstenošanai.

SKORPIONS Varbūt pamanīsi savu rīcību kļūstam nedaudz straujāku, tevī var pieaugt nepacietība. Taču, no otras puses, spēsi vieglāk pielāgoties jauniem apstākļiem, īstenot spontānas ieceres.

STRĒLNIEKS Vēlēsies teikt tieši to, ko domā. Taču, pirms tā rīkojies, saproti, ka ne visi vēlas dzirdēt par sevi patiesību. Varbūt ir vērts nedaudz piebremzēt ar tiešumu un labāk likt lietā draudzīgumu, diplomātiju.

MEŽĀZIS Kāds no kolēģiem var sarūgtināt, jo nespēs pilnībā īstenot apsolīto. Ļaunu prātu tu neturēsi, taču domās apsvērsi iespējas turpmāk izvairīties no sadarbošanās ar konkrēto personu.

ŪDENSVĪRS Šis brīdis ir piemērots, lai īstenotu jaunas ieceres, veidotu saikni ar potenciālajiem sadarbības partneriem. Ikdienas gaitās spēsi lieliski izmantot savu radošo potenciālu, nestandarta domu gājienu.

ZIVIS Vēlmes var būt mainīgas, ātri gaistošas. Labāk veiksies jau iesākti, labi zināmi darbi. Ja nepieciešams, vari apgūt jaunas zināšanas, īstenot dažādas radošās ieceres. Vakaru pavadi kopā ar mīļoto cilvēku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu