Kivičs pauž skarbu viedokli: "Latvijā nav lielāka otra miskaste par bāriņtiesu!" (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs otrdienas vakarā nāca klajā ar tiešraidi, kurā skaidroja notikušo skandālu pie Rīgas Dzemdību nama, kā arī aizstāvējās pret tiem, kuri viņu kritizēja par alkohola lietošanu "Facebook" tiešraidē tai pašā dienā, kad ar jaundzimušo meitu atgriezās mājās.

"Es iedzeru vienu reizi pa četriem mēnešiem, lai pateiktu paldies visiem, kas mūs apsveic. Mums bija 2500 laiki," savu tā vakara rīcību skaidroja mūziķis. 

Pēc tam gan tiešraide, kurā Kivičs redzams lietojot šamapanieti, tika izdzēsta. Parādījās spekulācijas, ka šādi mūziķis rīkojies, baidīdamies no bāriņtiesas. Nu šo versiju komentēja pats Kivičs.

"No kādas, dir**, bāriņtiesas? Latvijā nav lielāka otra miskaste par bāriņtiesu. Ja kādam Latvijā neinteresē vispār bērni, tad tā ir Latvijas bāriņtiesa, ticiet man. Ir cilvēki, kuriem ļoti maz interesē bērni un vispār neinteresē bērni, un tad ir bāriņtiesa," norādīja Kivičs. 

Šādi viņš uzskata, jo bāriņtiesa klausoties Lienes bijušo vīru, kurš, pēc mūziķa domām, neesot ticis pāri "pamestā vīra sindromam". 

"Un viņš tagad rakstīs bāriņtiesai iesniegumu par to, ka viņa vannā iegāja?!" neizpratnē bija Kivičs.

Atgādinām, ka Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija (VBTAI) jau trīs reizes vērsusies policijā pret Kiviču pāri. 

Iepriekš inspekcija bija vērsusies policijā ar lūgumu sākt administratīvā pārkāpuma lietu par iespējamu emocionālo vardarbību pret bērniem.

Policija pēc lūguma saņemšanas veica radinieku aptaujāšanu, situācijas izpēti, bet konstatēja, ka bērniem apdraudējumu, risku neesot.

VBTAI pēc policijas atteikuma sākt administratīvā pārkāpuma lietu policijā vērsās vēl divas reizes, bet arī tad lūgums sākt lietu tika noraidīts.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu